Похотливият шеф на "Напоителни системи": Аз съм добър човек

  • 27 март 2014 08:47

  • 2773
  • 2
Похотливият шеф на "Напоителни системи": Аз съм добър човек
©

За присъдата си разбрах преди 48 часа от моята адвокатка и от пресата. Това е нередно, заяви осъденият бивш шеф на „Напоителни системи" в град Пазарджик Ангел Даскалов по БТВ.

"Това е една организирана акция срещу мен. Има доста факти, един от които е, че за дълго време по медиите се тиражиреше по медиите, че има момичета, които свидетелстваха срещу мен за извършени блудствени действия. Свидетел в съда не е идвал", оплака се Даскалов.

Според него бившите служителки си отмъщават заради освобождаването им от работа. "Счетоводителката ми е основна свидетелка по това дело ме обвини веднага след като й казах, че ще бъде освободена от работа. Не се справяше със счетоводството и това наложи да бъде освободена. Бях заплашен, че ако не я върна на работа ще бъда очернен. Същата жена, на която съпругът й работи в полицията измисли този случай. Срещу мен има организиран саботаж. Тя ми казваше, че всички служители са ме мразили, само тя държала на мен. Според Даскалов тя се е опитала да го съблазни.

"Другата жена, която ме обвиняваше беше секретарка при мен. Не беше подходяща за секретарка, занимаваше се с клюки и също беше подготвена за отстраняване. Тя ми каза, че се готви удар срещу мен. Секретарката ме обвини, че при една командировка до София е била опипвана. Държал съм се по-либерално с тях, заради това пострадах. Допускал съм тези жени по-близо до себе си, заяви Даскалов.

Според други твърдения той е викал често в кабинета си потърпевшите служителки. Ангел Даскалов потвърди този факт. "Приемах ги по-редовно в кабинета си. Жените, които са имали проблеми в работата".

Аз съм добър човек и затова ми дадоха 4,5 години затвор. Имам три деца. Втората ми съпруга ме познава и ми има доверие.

Даскалов беше категоричен, че ще обжалва, макар че вярата ми в съдебната система вече е изчерпана.

Той беше признат за виновен за извършване на сексуален тормоз и опит за изнасилване на служителки в дружеството.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2773 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Важно!

2014.03.29 | 10:24

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!
гълош

2014.03.29 | 10:24

1
Дейба дъртия пръч,дейба!Кой да ти повярва на излиянията ?С втора или трета жена и с тая коцкарска брада си типичен насилник,какво се оправдаваш насран си отвсякъде.

Добави коментар

Водещи новини