Асен травестита отнесе половин година условно за проституция

  • 09 юли 2013 10:00

  • 2767
  • 3
Асен травестита отнесе половин година условно за проституция
©

На половин година затвор условно с 3 години изпитателен срок е осъден травестит, предлагал секс услуги на бул. "България" в Русе. Наказанието му е наложено след споразумение с Районната прокуратура.

30-годишният Асен е с начално образование и от години се препитава само от секс срещу заплащане. Травеститът бил достойна конкуренция на представителките на нежния пол, които предлагат телата си на булеварда, пише в. “Бряг”.

Асен предпочитал района край кв. "Здравец" и често спорел с останалите жрици за мястото. За разлика от тях обаче не се занимавал с кражби. Има множество актове, съставени от полицията за това, че пречи на движението и създава предпоставки за катастрофи. Веднъж дори е осъждан за проституция, но с по-леко наказание. Пред разследващите за пореден път е направил пълни самопризнания за незаконната си дейност. Ако бъде хванат отново, че проституира, вероятността да влезе в затвора е голяма, коментират криминалисти.

По булевард "България" като проститутки работели около 6 мъже. Повечето са от Русе, от ромски произход и са облечени в женски дрехи, а на главите си носят перуки. Известни са с прякори и с дамски имена. Въпреки сексуалната си ориентация, някои имат деца.

Последвайте канала на

Novini.bg
2767 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
....

2014.01.04 | 16:41

3
А на Болен за политическа проституция колко ще му дадат?
spas

2014.01.04 | 16:41

1
gei
за количество осъдени...

2014.01.04 | 16:41

2
Щом не крадат , не убиват и не продават наркотици , не ми пречат. Още повече че се появяват само вечер по тъмно . Има много други, които трябва да осъдят .

Добави коментар

Водещи новини