Соломон Паси: Бих гласувал за президент с виждане за европейско развитие

  • 13 май 2011 09:07

  • 1017
  • 0
Соломон Паси: Бих гласувал за президент с виждане за европейско развитие
©

Лично аз бих гласувал за човек, който има виждане за европейско развитие на България, това каза в предаването „Тази сутрин“ на БТВ Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и, бивш министър на външните работи и председател на Атлантическия клуб в България.

На въпрос дали НДСВ ще подкрепи кандидатурата на Меглена Кунева за президент той каза, че затова може да говори само г-жа Христина Христова, председател на партията.

Според него членството ни в ЕС дава шанс и на други европейци да живеят в България.

„Ние не трябва да гледаме на членството си в ЕС като някаква възможност да пуснем „врабчетата от клетката“, а да привлечем европейците към нас“, добави Паси.

„Един от най-големите глобални проблеми е борбата с климатичните промени и можем да дадем пример с приноса на България в нея с общото зарядно устройство за мобилните телефони“.

Амбицията на гергана и Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и е това зарядно устройство да стане общосветовна цел. Устройството ще влезе в употреба след по-малко от 5 години.

Последвайте канала на

1017 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини