БСП или ДПС само могат да избутат Меглена Кунева на балотаж

Това каза днес  доц. Антоний Тодоров, на форум за политическата ситуация в страната преди изборите.

Кунева е изключително популярна в определени среди и много непопулярна в други, отбеляза Тодоров. Дали тя може да стигне до втори тур зависи от подкрепата към нея на БСП и ДПС на първия тур, посочи Тодоров и добави, че в момента Кунева не иска да бъде кандидат на нито една партия.

Ако БСП иска ГЕРБ да не спечели изборите, социалистическата партия трябва да подкрепи Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за президент, прогнозира Тодоров. По думите му ако Бойко Борисов не се кандидатира за президент ГЕРБ ще има големи трудности на втория тур и не е ясно кой ще бъде избран за държавен глава.

Макар и да изглежда неочаквано е възможно ГЕРБ да си "присвои" някой "чужд" кандидат за президент, за да не изглежда, че партията е загубила изборите, коментира Тодоров.

Подкрепата на избирателите към Атака на президентските избори остава ограничена и Волен Сидеров няма шансове да стигне до балотаж, категоричен е Тодоров. Според него предварителните избори в "Синята коалиция" по-скоро са скарали СДС и ДСБ, отколкото да ги обединят.

Пред коалицията стои нелеката задача да популяризира личността на Румен Христов като кандидат президент, защото за много хора той остава непознат.

Коментари

  1. 2011.10.23 | 20:18
    Народееееееееееееееееее..... беше извикал един велик българин. Този вик не спира да звучи в главата ми.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет