Курумбашев: "Гьолът" на Борисов изгони инвеститорите за АЕЦ "Белене"

  • 04 октомври 2012 08:13

  • 2205
  • 10
Курумбашев: "Гьолът" на Борисов изгони инвеститорите за АЕЦ "Белене"
©

RWE дойдоха при правителството на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и си отидоха при Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, това е повече от ясно, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от БСП Петър Курумбашев.

Според лидера на Единна народна партия (ЕНП) Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност германската компания се е оттеглила от проекта, защото "никой не иска да си дава парите, без да има яснота къде ще отидат". "Ако г-н Курумбашев например строи ВЕЦ, ще даде ли повече за консултант, отколкото за оборудване, както е правено", добави тя.

"RWE дойдоха по времето на Тройната коалиция и бяха готови да осигурят 48% от финансирането на проекта, това е неоспорим факт. После обаче дойде правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той започна да говори: "Тук има само един гьол, пълна разсипия и корупция" - е, няма как нито един сериозен инвеститор да дойде, след като самият премиер говори така за най-важния за страната ни енергиен проект", категоричен бе Курумбашев.

Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност сравни проекта "Белене" - технологиите и оборудването за него, със стар "Москвич". "Хората трябва да знаят, че този проект беше лошо замислен и покрай него забогатяха много хора", посочи тя. Петър Курумбашев не се съгласи с тезата й, като попита риторично как при това положение само преди дни беше обявено, че има сериозен интерес към енергийния проект от страна на американски инвеститор. Той каза, че се надява референдумът по темата да бъде насрочен по-рано от дадения срок на парламента от три месеца.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2205 10

Коментари 10

Добави коментар

2012.11.30 | 22:04

5
Ох пак само лъжи от тия БСП,не им ли умръзна да лъжат да излязат и да си кажат че с тоя проект ще си вземат големите комисионни и сега драпат като умрели кокошки само и само да не изпуснат милионите.
ha ha

2012.11.30 | 22:04

4
Явно спинозаните вече много ги е хванал страх че на всякаде се появяват и дрънкат глупости,ами така то с вяшата крадлива политика пак ще си останете в опозиция.
Стефан К.

2012.11.30 | 22:04

3
Абе хора, не си струва да се коментират изявления на тия комуняги, то е ясно, че ще дрънкат само глупости, на които и един тийнейджър вече не би се вързал. Ясно е, че тяхния електорат е няколко процента от тоя тип хора, които веднъж на 4 години отиват до най-близкото училище, гласуват за тях, защото им обещават светло бъдеще, без да има някой от тях, който да обясни как би се случило това и мрънкат след това защо не им се е оправил живота, та на ли са ходили да гласуват :) Другия огромен процент от електората им са всички мутри, престъпници, измамници и т.н., защото всички знаят, че когато БСП е на власт престъпността цъфти. За това е важно да гласуваме приятели.
Наблюдател

2012.11.30 | 22:57

9
Как така на Турция са и' нужни 4 АЕЦ- руско производство ,с руски ядрени специалисти да ги експлоатират/защото това не ти е да обучиш "аниматор в хотелски комплекс"/,Румъния също строи,Сърбия май и тя,пък на нас не ни трябва -може и така да е ,защо ни е АЕЦ,като няма индустрия която да потребява-все пак крушките и климатиците по Слънчев Бряг и Банско може и Еко-енергия да светят,нали това ни е индустрията-КУРорти,супер евтин алкохолен туризъм,и пр.

2012.10.04 | 21:18

2
В обобщение на първите три коментара - стават за нов епизод на...тримата глупаци! Апропо - типично за скромните / да не кажа никакви! / интелектуални възможности на гербероидния електорат!
Стефан К.

2012.10.04 | 18:48

1
Ама, хайде бе, пич, от кога те чакаме. Напиши нещо по темата все пак, да има какво да коментираме, нали не си въобразяваш, че може да обидиш някого, бедничкият :)
S

2012.11.30 | 22:50

8
"Кукуто" Курумбашев пуска поредният "кьор фишек" опитвайки се да повтори събитията от онова предаване за "Козлодуй"! Пълен невежа по енергийните въпроси дава акъл! Това ли е капацитета на БКП/БСП със скритите лимонки???
Тесла

2012.11.30 | 22:04

6
Другите експерти на БСП-то са П.димитров, Р. Овч. и др. подобни.Експерти са по комисионите. Как забогатяха толкова? Не трябва да ги допускаме повече на власт.
Тесла

2012.11.30 | 22:04

7
Другите експерти на БСП-то са П.димитров, Р. Овч. и др. подобни.Експерти са по комисионите. Как забогатяха толкова? Не трябва да ги допускаме повече на власт.
Тесла

2012.11.30 | 23:20

10
Koгато комунистите дойдоха на власт,Б-я беше добре организирана държава с над 90%частни стопани.Имаше средна класа, дребни, средни и едри стопани.Комунистите ги ликвидираха.Те бяха против частната собственост и богатите.Сега те са най-богатите. Не противоречи ли това на тяхната идеология, особено като знаем ,че забогатяха само скражби.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини