Драгомир Стойнев: Няма борба и извиване на ръце в БСП

  • 18 септември 2024 21:05

  • 626
  • 4
Драгомир Стойнев: Няма борба и извиване на ръце в БСП
© Bulphoto (архив)

Има ли ново напрежение сред "червените" редици?

"Напрежение няма, тъй като има прекалено много леви кандидати и това голямо обединение води дотам, че всяка политическа сила иска да покаже своя кандидат. Няма борба и извиване на ръце. Във всеки разговор ще има някой, който ще е недоволен. Но всички сме се разбрали, че личното не трябва да е пред общото, тъй като в политиката е важно как постигаме заедно дадена цел. Готвим доста сериозна предизборна платформа с конкретни политики и решения на проблемите и считаме, че това е пътят, по който да накараме избирателите отново да се върнат към избирателния процес", заяви депутатът от БСП Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на в "Денят ON AIR".

По думите му прекалено много битки са водени, дори пред камери. 

"Вече има успокояване, всички сме наясно, че е важно лявата политика отново да бъде напред, тъй като добродетелите, които носим, са ценни за българските граждани. Минахме през един бурен период, за съжаление, се оказа доста по-бурен от подобни ситуации в други политически сили, но вече всичко е забравено и се върви напред", допълни Стойнев за Bulgaria ON AIR.

Манолова: БСП излиза от посттравматичния шок след Корнелия Нинова

Според него този път не трябва да има водачи на две листи.

"Политиците с огромен опит разбраха, че важна е общата кауза и всички те направиха крачка назад за млади и нови лица, които ще водят листите в съответните райони, и които са добре образовани. Наистина ще изненадаме много хора и това е правилна стъпка. Една крачка назад означава две напред. В петък имаме Национален съвет и там ще бъдат гласувани листите. Националният съвет е органът, който решава кои ще бъдат водачите", коментира гостът.

Крайно време е политиците да разберат, че е важен националният интерес, категоричен е Стойнев.

"Ние пристанахме на лявото, обединихме се с левите, по-скоро те се върнаха у дома, тъй като голяма част от тях са бивши членове на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Вярвам, че това е правилната стъпка. За нас е важен диалогът с хората, дебатът, разграничаването от ГЕРБ, защото тази ситуация, която виждаме в момента, главно се дължи на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС. Те използваха парламентаризма за партийни цели, той трябва да внася политическа стабилност. Нашите естествени партньори са в лявото. За нас след изборите трябва да има надпартийно правителство. В момента заради 300-400 млн. лв. за Плана за възстановяване правим огромна грешка - разбиваме българският енергиен холдинг", поясни депутатът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
626 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
К.ур за п.уткин

2024.09.21 | 21:10

4
избийте се вашта мама болшевишка. почвайте пак да се стреляте в кухите ви крадливи кратуни, мръсни русофилистични говнояди!

2024.09.18 | 22:18

3
Болки в ставите или гърба?! тогава е важно да прочетете това-----> shout.to/fortu
ИСТИНАТА

2024.09.18 | 21:32

1
Пак ПИТАМЕ, ВЯРНО ли е:"БСП"="бсп"+"дпс"+ОПГ"герб"????

2024.09.18 | 21:33

2
Е, какъв разнобой да има, след като ВСИЧКИ ТЕ укриват НОЩНОТО ШКАФЧЕ?!?!?!

Добави коментар

Водещи новини