Цветанов: Кандидат-президентът от ГЕРБ може да е министър

  • 27 юни 2011 08:29

  • 3443
  • 2
Цветанов: Кандидат-президентът от ГЕРБ може да е министър
© Булфото

Това заяви в сутрешния блок на бТВ вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„По този начин нарушителите ще инвестират в безопасността на останалите участници в движението“, допълни той. Вицепремиерът посочи, че трябва да спре безумието по пътищата, което може да стане с един ясен и ефективен механизъм.

Той посочи, че са назначени са експертизи и ще се установи дали собствениците на оръжията, иззети при акция „Гранатометите“, са свързани със стари поръчкови убийства. „Важно е, че системата започва да предотвратява продажбата на подобен вид оръжия, които са предназначени за извършване на тежки криминални престъпления“, каза Цветанов.

Той съобщи, че се обсъжда предложението билетите футболните мачове да бъдат поименни, което да намали футболното хулиганство.

„Направихме нови правила за даренията в МВР, с което те ще бъдат напълно прозрачни“, поясни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Искаме кметовете на ГЕРБ да бъдат добри управленци и да отговарят на общоприетите очаквания на обществото", каза още вицепремиерът.

Възможно е министър да бъде кандидатът за президент на ГЕРБ, стана ясно от думите му. На въпрос, дали това може да бъде министър и конкретно регионалният Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, Цветанов отговори: "Всичко е възможно".

Той обаче отхвърли като възможни кандидати на ГЕРБ Петър Стоянов, Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и, Надежда Михайлова и Лъчезар Иванов.

Последвайте канала на

3443 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
румен

2011.07.26 | 14:18

2
Питахте Цвъ.Цвъ кой ще е техният кандидат за президент- те го крият до о4.09.2011г - това щял да бъде д-р Тренчев-а сега!!!!
л1

2011.06.27 | 10:22

1
Камери на всяка магистрала и кръстовище е някакво решение, иначе продължаваме с отрицателният прираст

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини