Нинова: Готови сме да регистрираме БСП за изборите за кметове на 20 октомври, но временното ръководство мълчи

  • 04 септември 2024 09:43

  • 275
  • 1
Нинова: Готови сме да регистрираме БСП за изборите за кметове на 20 октомври, но временното ръководство мълчи
© Bulfoto

Готови сме да регистрираме БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за изборите за кметове на 20 октомври, но временното ръководство мълчи. Това казва Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в позиция, публикувана във фейсбук.

Нинова посочва, че сроковете текат. Притеснени сме от факта, че това поставя под риск участието на нашите кандидати, казва тя в позиция до Националния съвет на партията. Под документа подписи са сложили още Иван Ченчев и Георги Свиленски. 

На последните местни избори през октомври 2023 г. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е повиши резултата си като увеличи както броя на спечелилите кметове, така и партийния си вот и присъствие в Общинските съвети, отбелязва Нинова. 

Тя допълва, че на 4 септември изтича срокът за подаване на документи в ЦИК. Затова и с упълномощените от нея Иван Ченчев и Георги Свиленски се обръщат с писмо до Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Гуцанов, БСП: Нинова се опитва всячески да срине лявото обединение

Заявяваме, че сме готови да подпишем и внесем всички документи от името на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ако ни бъдат предоставени такива. До този момент не са. Отговорността за неявяване на тези избори ще бъде на временното ръководство на партията, пише Нинова.

За регистрацията е необходимо съдебно удостоверение за актуално състояние на ПП “Тракия” и ПП “Екогласност”, досегашните коалиционни партньори, с които БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се яви на последните местни избори, припомня тя.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
275 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Граматик

2024.09.04 | 11:06

1
Ама кифло, нали ти си ръководството с ония двамата кастрирани с пълномощното от теб!Нещо много ни станаха опорките! НаОСТАВАНЕ ми замириса! Ха ха ха!

Добави коментар

Водещи новини