Иван Христанов: Новата сглобка в НС може да е между Бойко Борисов и Ахмед Доган

  • 27 август 2024 22:26

  • 828
  • 4
Иван Христанов: Новата сглобка в НС може да е между Бойко Борисов и Ахмед Доган
© Bulphoto (архив)

Трябва да гледаме под лупа всеки министър. Илков гравитира много по-близо до оста Румен Радев-Ахмед Доган-Радостин Василев, отколкото до властовия център на Пеевски. Политическото ръководство на МВР има пълната власт да спре купуването на гласове, ако има желание. 90% от областните директори на МВР трябва да бъдат сменени. Доверието към Илков ще зависи от действията по време на изборите. Кадровите смени са необходими. Това коментира лидерът на "Единение" Иван Христанов в предаването "Денят ON AIR".

Той обясни, че МВР отговаря за координиране на бедствия и аварии заедно с областните директори.

"Продължава да гори България. Не виждам никакви действия. Координационната роля на МВР не се вижда. Хората на място дават мило и драго, за да помогнат на населението, но политическият кабинет показва слабости. Министърът беше зает да вдига протести", заяви Христанов пред Bulgaria ON AIR.

Стойчо Стойчев: Ще има нова сглобка

Лидерът на "Единение" посочи, че в редица държави, включително съседна Румъния и арабските страни, отдавна се правят успешни експерименти с изваляване на облаци над планините, за да се увеличи снегът.

"Нямаме водни запаси. Строят се на плодородна земя фотоволтаични паркове. Европрокуратурата влиза и разбива схема в едно село в Община Твърдица, където са откраднати пари за изграждане на водоснабдяване за населението. Срещу кмета има атака от страна на ЕП. От чешмите на хората тече кал. Децата не могат да получат адекватно лечение", каза Христанов.

Според него е възможно да има нова сглобка в парламента, но този път във формат Бойко Борисов-Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, бъдещият лидер на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ПП-ДБ. Христанов не очаква устойчив редовен кабинет, а кратко примирие.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
828 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.08.28 | 00:50

4
Още един говно яд се изака

2024.08.28 | 00:18

3
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy
появи се

2024.08.28 | 00:09

2
тоя кривоустия

2024.08.27 | 22:51

1
Стига фантазии. НИКАКЪВ ДОГАН! той се самоизпърца като политик. Вмирисана риба.

Добави коментар

Водещи новини