Запрянов: Модернизацията на армията е законодателно осигурена, готов съм да остана служебен министър

  • 08 август 2024 18:24

  • 275
  • 3
Запрянов: Модернизацията на армията е законодателно осигурена, готов съм да остана служебен министър
© Булфото (архив)

Модернизацията на Българската армия е законодателно осигурена до края на година и по-нататък.

Това каза пред журналисти в Народното събрание служебният министър на отбраната Атанас Запрянов Атанас Запрянов Атанас Запрянов е назначен за министър на отбраната в служебния кабинет с премиер Димитър, след като парламентът ратифицира международен договор за придобиване на боеприпаси за машини „Страйкър“ и прие решение за инвестиционен разход по проект за придобиване на зенитно-ракетни комплекси.

Самолетите ще вървят безпрепятствено, бойните машини на пехотата и корабите също, и новото – системата на противоракетна отбрана, пристъпваме към преговори с правителството на Федерална република Германия, каза Запрянов, цитиран от БТА. 

НС одобри закупуването на нова система за ПВО

Има много работа за вършене, особено по отношение на повишаване на интереса на военната служба, разработката на социалния пакет, така че аз съм на разположение на премиера, който ще бъде номиниран от президента, коментира пред журналисти в Народното събрание служебният министър на отбраната Атанас Запрянов Атанас Запрянов Атанас Запрянов е назначен за министър на отбраната в служебния кабинет с премиер Димитър относно това дали е готов да остане на поста, ако получи предложение от служебния премиер, който ще бъде номиниран от президента Румен Радев.

Това не зависи от мен, зависи от министър-председателя добави Атанас Запрянов Атанас Запрянов Атанас Запрянов е назначен за министър на отбраната в служебния кабинет с премиер Димитър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
275 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.08.08 | 20:40

3
Насе, дано пенсията не ти стигне за лекарства, продажна твар!

2024.08.08 | 19:34

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.08.08 | 18:34

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини