Мартин Димитров: ГЕРБ не разполагат с кандидат - президент

  • 26 юни 2011 17:07

  • 2397
  • 3
Мартин Димитров: ГЕРБ не разполагат с кандидат - президент
© Булфото

„На миналите местни избори Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отново подкрепи Кирил Йорданов, но тайно, издигайки един много слаб кандидат на ГЕРБ, който остана четвърти или пети, доколкото си спомням."

"Сега вече не се притеснява да излезе публично и да каже, че първата му коалиция за местните избори ще бъде с БСП, защото Кирил Йорданов е знаков представител на БСП. Много опасно е от тази ситуация да се направи следният извод, който е логичен, а именно, че това е подготовка за следващо управление между тези две партии", категоричен е синият лидер.

Запитан дали може тези взаимоотношения ГЕРБ - БСП да се видят и на президентските избори, Димитров отговори: „Като виждам, че и двете партии не издигат кандидати, не бих се учудил да издигнат един общ. Едните казаха, че чакат другите, другите чакат първите. Предвид това изключително сближаване между ГЕРБ и БСП не бих се учудил накрая да издигнат общ кандидат. Другият вариант е да издигнат двама, но единият да бъде толкова по-слаб от другия, че в крайна сметка кандидатът им отново да е един".

Коментирайки думите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, че кандидатът им ще е изненада за сините, Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на заяви: „Да съберем двете информации заедно, това, което казва Цветанов - че кандидатът им ще е изненада за сините, и това, което казва Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - че знаков кмет на БСП, може би най-знаковият, а и на Първанов, трябва да бъде подкрепен. С тези две новини заедно те казват така: „Наш основен опонент са сините и Синята коалиция, тях ще ги изненадваме с президентските избори. А наш основен партньор е БСП с подкрепата на кмета на Варна за нов мандат, която ГЕРБ ще даде".

Според съпредседателя на Синята коалиция ГЕРБ не разполага с кандидат-президент, който може да ги изненада: „Аз смятам, че тези думи са думи на дребно интригантстване и смятам, че те нямат кандидат, който може да бъде изненада за нас", съобщава Дарик радио.



 

Последвайте канала на

2397 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Tanaz

2012.04.03 | 17:26

3
Синята коалиция?... Кои пък бяхте вие?! Това ли остана от всичката ни енергия, стачки, протести и надежди за бъдещето? И аз бях там, и аз скачах по площадите, а сега гласувах за ББ. А вие плюйте, защото ви спря кранчето и далаверата ви умря... Мижитурки, едва прескочили 4%-ната бариера.
лазо

2012.04.03 | 17:26

2
На лош космонавт ,ракетата крива !
Бивш

2012.04.03 | 17:26

1
Ти не гледай ГЕРБ,а виж Вие до къде я докарахте?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини