Докладът за аферата "Митници" влезе в деловодството на МВР

  • 24 юли 2024 16:52

  • 752
  • 2
Докладът за аферата "Митници" влезе в деловодството на МВР
© Булфото архив

Докладът за афертата в агенция "Митници" постъпи в деловодството на МВР, съобщиха от ведомството.

Той е бил внесен от председателя на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Министър Стоянов: След като получим доклада за Агенция "Митници", ще се съберем с ДАНС и ПРБ, за да видим какво трябва да свършим

Припомняме, че днес председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на изпрати до МВР, Прокуратурата и ДАНС доклада  за дейността на временната комисия от 49-ото НС за разследване на корупционните практики в Агенция „Митници“ и евентуалната роля на бившия финансов министър Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на в тях.

Председателят на временната комисия Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" обяви, че лично е изпратил доклада със заключенията в прокуратурата преди два месеца, "защото там не правят нищо".

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
752 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
шиши

2024.07.24 | 17:33

2
да изпълняваш мръсните поръчки на циганина шиши срам си
Рахан

2024.07.24 | 17:04

1
Афера има но там са свързани със Герб и Дпс само, и те държат контрабандните каналите от поне около 20тина годинио и говорим за всички митници.

Добави коментар

Водещи новини