Венци Мицов: Политиците се докараха дотам да нямат експертиза

  • 23 юли 2024 12:24

  • 734
  • 2
Венци Мицов: Политиците се докараха дотам да нямат експертиза
© Булфото архив

Самите политици се докараха дотам да нямат експертиза. Единствената им експертиза е “долу”, “мафия” и тн. Няма професионален разговор за политика, закони, за това какво трябва да се направи. Това коментира в ефира на Дарик журналистът и бивш общински съветник Венци Мицов. 

По думите му никой не мисли за това какво се случва с обикновения човек в неговия житейски път.

“Ние нямаме никаква стратегия за българската култура, опитват се да напишат такава от години – не могат, защото не се успяват да се разберат. Нямайки стратегия, ти не знаеш какво да правиш. Вдигнаха заплатите на учителите, защото учителите останаха в пенсионна или предпенсионна възраст. В един момент те се усетиха, че вече наистина много сериозно са “оклепали пейзажа” и започнаха да вдигат скоростно заплатите на учителите. Това трябваше да се случи преди 30 години”, каза той. 

Според Мицов има сфери в България, в които нещата са наистина катастрофални.

Христев, преподавател в СУ: По-лошо от най-лошото управление е да няма управление

При нас в изкуствата и специално в музиката няма вече хора, никой не иска да се занимава с това, посочи той. 

“Дългият живот при системата на демократични центризъм ни докарва дотам, че все още смятаме, че всички сме равни, а не сме. Трябва да имаме своите светулки и идоли, на които да подражаваме и да искаме да приличаме на тях”, допълни още журналистът. 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
734 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.07.23 | 16:33

2
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

2024.07.23 | 12:32

1
Обратното е селски - чалгарите, като теб докараха хората да гласуват за сякакви лaйнapи. Не са луди тия, дето ядат баницата...

Добави коментар

Водещи новини