Ахмед Доган към младежи от ДПС: Гордея се с вас!

  • 20 юли 2024 19:23

  • 1222
  • 5
Ахмед Доган към младежи от ДПС: Гордея се с вас!
© ДПС

В Бургас се проведе среща на Младежкото ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. На нея се взе решения за подкрепа на почетния председател на партията Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Младежкото ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се събра, за да вземе отношение по призива на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от за оставките на Делян Пеевски и петима депутати. На срещата присъстваха всички областни председатели на младежките структури на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

На срещата присъства и председателят на партията д-р Джевдет Чакъров. Той не пожела да коментира кога ще бъде свикан Централният съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Делян Пеевски: Новото начало е факт

По-късно имаше среща на младежките структури на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с с почетния председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в лятната резиденция в парк "Росенец". На тази среща младежите се обявиха и против насаждането на етническо напрежение. 

Междувременно на страницата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с пресцентър във Facebook бяха публикувани кадри, на които се вижда срещата на Доган с представители на младежкото движение. 

"Колеги, респектиран съм. Вие всъщност сами предложихте изхода, сами очертахте стратегията за развитие на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с във времето, за което много ви благодаря. Благодаря ви за това, че имах възможност да ви усетя по човешки път. Това е едно препятствие, с което ние трябва да се справим и аз съм много доволен, че виждам готовност във всеки един от вас за това нещо, осъзнатост и то с реално сканиране на проблемите. Гордея се с вас”, каза почетният председател на Движението.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1222 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Тя

2024.07.20 | 20:50

5
В БЪЛГАРИЯ ТИЯ КАКВО СА СЕ РАЗВИКАЛИ

2024.07.20 | 20:47

4
но не споменава нищо срещу Пеевски
тиквата

2024.07.20 | 20:29

3
ние с ци гани не се гордеем
тиквата

2024.07.20 | 20:22

2
хайде марш към турция ще ви изс елим
ХРАНЕТЕ СЕ С ТРОХИ МЛАДЕЖИ ОТ ДПС

2024.07.20 | 19:49

1
Ахмед Доган към младежи от ДПС: Гордея се с вас! ВИЕ ЗАЩИТАВАТЕ МОЯТ БИЗНЕС, САРАИТЕ, ПАРИЧНИТЕ ПОТОЦИ КЕШ. БЛАГОДАРЯ ВИ ЮНАЦИ. АЗ СЪМ ВАШИЯТ СУЛТАН.

Добави коментар

Водещи новини