Ивелин Михайлов: "Исторически парк" и всичко, което правя, е към своя край

  • 19 юли 2024 16:22

  • 2926
  • 7
Ивелин Михайлов: "Исторически парк" и всичко, което правя, е към своя край
© Фейсбук

"Паркът и всичко, което правя, е към своя край, защото ми се забранява всяка търговска и съзидателна дейност, която може да ми генерира средства, с които да продължа борбата. Хората искат от мен да съм свръхчовек, да намеря начин как да изкарам пари, да ги влагам в борбата за тях и България, да устоявам да бъда клеветен, съден и преследван от престъпните политици. Но самият аз губя смисъл да правя нещо, което няма да служи на никого, защото, ако хората виждаха смисъл в тези мои дела, щяха да използват сътвореното от мен и така то да има финансовото право да съществува". Това написа във "Фейсбук" идеологът на партия "Величие" Ивелин Михайлов.

"Дори по-късно реших, че всичките си активи (ако ми останат такива) един ден ще даря на фондация, за да служат на хора, които работят в полза и за развитие на Родината, и няма да ги оставям на моите деца. Всички, които ме познават, знаят, че живея скромно, а децата ми са научени на обикновен живот и не се имат за нещо специално.

Искам да обърна внимание, че Исторически парк е на народа, защото е изграден благодарение на малките инвеститори, големият инвеститор съм аз и съм дарил приходите си от него за народа.

Забележете колко пари се харчат всяка година за посещения на дискотеки, ресторанти, аквапаркове, концерти и много други развлечения, но се оказа, че входът за култура, гордост и единство е прекалено скъп, мястото е прекалено далече и още хиляди други извинения.

Разводът на Ивелин и Вася Михайлови е фиктивен? Журналистът Симеон Милков многократно нарече "Исторически парк" секта

Направихме парка най-красив, за да може да пробуди най-висшето у българина, а той каза, че е скъп, въпреки че е много по-евтин от аквапарк или концерт. Направихме уникални събития на цена от 20 лева, които включват програма 10 пъти надвишаваща обикновени представления, които струват 100 лева, но хората пак казаха – защо не е без пари.

Цялата работа се превърна в непрестанна борба, в която трябваше да се обяснявам за всичко. Не искам повече да се боря за нещо, което не е нужно на хората, и ще дам шанс самите те да решат дали има смисъл от него", са казва още в писмото на Михайлов.

Кой е виновен за пожарите в България?

Posted by Ивелин Людмилов Михайлов on Wednesday 17 July 2024

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2926 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
баба гицка

2024.07.19 | 17:46

7
говори само за пари, явно нещо финансово му куца

2024.07.19 | 17:41

6
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman
Бай Ставри

2024.07.19 | 17:18

5
Бая хора си запалил...
Лаладжия

2024.07.19 | 17:08

4
Схемата Понци!
Бенвепростак

2024.07.19 | 16:37

2
Скапаната държава мш забранява да си развивам пирамидата
ШИБАМ КУPBИТЕ НА КОЗЯК 16

2024.07.19 | 16:55

3
ТАЗИ "ПИРАМИДА" МНОГО ПРЕЧИ НА ПОЯСА ОТ СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ И ВЕТРОГЕНЕРАТОРИ. ЗАТОВА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ КУPBИ ПИЩЯТ.
ПСИХО ЛАЙНЯРА от СЕВЛИЕВО КАТИЛА

2024.07.19 | 16:31

1
ПСИХО ЛАЙНЯРА КАТИЛА ОТ СЕВЛИЕВО Е ЛЕЖАЛ В ЛУДНИЦАТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. БЕЗОБИДЕН БЕЗРАБОТЕН ШИЗОФРЕНИК МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ КАТИЛА Е ДУХАЛ НА ЦИГАНИ И РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР!

Добави коментар

Водещи новини