Румен Овчаров: Превръщат БСП в партия за клиентелата на Борисов, Пеевски и Радев

  • 10 юли 2024 14:55

  • 1442
  • 9
Румен Овчаров: Превръщат БСП в партия за клиентелата на Борисов, Пеевски и Радев
© Bulphoto/ архив

Досега БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е била партия с друг морал и с друг статут, а сега я правят клиентелистка партия, която обслужва интересите дали на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, дали на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, или на някой друг. 

Това заяви пред БНР Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в, член на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

"Какво ново предлагат новите ръководители на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е? Какво ново, когато са строили цялата клиентела и на Борисов, и на Пеевски, и на Румен Радев - и първото, и второто поколение клиентели на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на стоят в Националния съвет и обслужват самите себе си. Отсега предричам по-нисък резултат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на следващи избори. В БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има преврат на хора, които до оня ден са се крили зад Корнелия, нямаха смелостта да го направят по-рано, а след като тя си подаде оставката", коментира той. 

Съдът заличи Корнелия Нинова като председател на БСП

Овчаров уточни, че неговото мнение, което многократно го е заявявал публично, е, че Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е трябвало да си подаде оставката като председател на партията още преди 3 години, но тогава всички, "които сега спретнаха преврата, кротко се натискаха около Корнелия, опитвайки се по всякакъв начин да я обслужат".

"Много ги е страх новите лидери на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, че Нинова, ако реши да се кандидатира за трети мандат, не могат да я спрат, защото нейният авторитет в структурите на партията е несравним с техния. Затова се опитват по някакъв начин да я елиминират, но го правят по-неправилен като съдържание начин  Защото по този начин я връщат и като доверие сред хората, и като авторитет", смята той.

Нов председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е трябва да бъде избран преди Конгреса на партията през ноември, подчерта Овчаров и уточни, че този конгрес още не е свикан.

"Делян Пеевски е токсичен и кабинет с мандат на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма да има. Няма да стане правителство и с третия мандат", прогнозира Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в и коментира ситуацията в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с с думите "този път няма да му се получи на Пеевски".

Тази политическа класа е основната причина за това, което се случва в България, затова хората не отиват да гласуват, подчерта той.

Според него само с избори нещо може да се реши, а не с договорки и сглобки между "корумпирани политици, които не мислят за държавата".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1442 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2024.07.14 | 09:32

9
А ти какво направи през живота си да не е така,,,май парички.,само това правиш.

2024.07.10 | 18:59

8
Момчета, има лекарство, което ви позволява да удължите младостта. Cлед седмица на приемане: ерекцията е супер, енергията е 2 пъти повече, започна да отслабва и като цяло се чувства млада. Съветвам всички да опитат, защото животът е сам--> da.gd/wirex
Пешо

2024.07.10 | 17:52

7
Не си 'неутрален" а оли ,гоф ,рен НАХ .А.ЛЕН! Първо се ограмоти и пиши грамотно и тогава драскай в нета!!!

2024.07.10 | 16:47

6
P.Oвч. няма ли да се свърши накрая. Проклет крадлив боклук.
дългият инкасатор

2024.07.10 | 16:27

5
Това е гигантско корумпе предало интересите на Родината на ватенките, пред него другите са пигмей!
Неутрален;

2024.07.10 | 15:53

4
Годпода, ако желанието Ви е толкова голямо и Ви се иска Р.Овчаров да бъде в кауша, какво става с другите "Нвграмотни " управници те са хиляди и са всички за затвора. Какво ще остане. Мислете когато говорите. Овчаров е един от малкото, ядрени експерти който Ви обосновашр как да се развива Енергетиката и цената наеметгивтс да бъде около 45-65USDза 1,0MW, aсега с US технология и реактори ще бъде 180-200USD за 1,0МW. Ексрайте имните в кауша а Вие следвайте безумците.
ти, овчи,

2024.07.10 | 15:45

3
да мълчиш! Чий клиент беше?!

2024.07.10 | 15:44

2
Абе Чобанов,твоето място е в затвора,а не да даваш акъл.
ОФ член

2024.07.10 | 15:36

1
След 3-4 години БСП ще е там, където е СДС .

Добави коментар

Водещи новини