Силвия Великова: Има ли полза от коалицията? Да не се окаже, че ПП може да изяде ДСБ и "Да, България"

  • 10 юли 2024 08:40

  • 2002
  • 4
© БТВ

След позицията на ГЕРБ, ПП-ДБ и БСП няма смисъл от тези писма. Много почнаха да си пишат, все по-малко си говорят. След такава безобразна кампания - може да се чувстват неудобно да си говорят. Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов в предаването "Тази сутрин" по БТВ. 

Ние излизаме от избори и влизаме в следващи. Какво като отидем на изброи. Няма да е "Величие", ще е "Меч" или друга малка партия, в която някой ще инвестира. Те ще са същите. Освен ако самите партии не излязат с някакви нови решения, коментира журналистът Силвия Веикова. 

Прави впечатление, че в коалицията "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от има разцепление. Вчера докато Ивайло Мирчев обяснява едно, Кирил Петков обяснява коренно различно. Чак трусове да има не знам, но и там има разнобой, отбеляза Харизанов. 

От "Продължаваме промяната" са категорични: Няма да участваме в разговори за третия мандат

По думите му няма партия "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". "Това е облачен проект", каза още той. 

Великова припомни думите на Радан Кънев, че има "много голям проблем има в коалицията".

"Трябва да преценят дали има полза, или вреда от тази коалиция. Да не се окаже че "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" изяжда партии като ДСБ и Да, България", допълни Силвия Великова. 

Напрежението в ДПС

Пеевски мандатоносител няма как да видим, категорична бе Великова. 

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с изглеждаше като много професионална организация. Депутатите на Доган нямат никаква представа какво мислят, какво правят, докато не се произнесе той. Ако депутатите ти са хора които не могат да мислят - това е голям проблем. Ако депутатите не могат да мислят, докато не се произнесе Доган също е много голям проблем. За какво си там, смята Харизанов. 

Рамадан Аталай: Ахмед Доган ще излезе с изявление в най-близко бъдеще

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2002 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
аааа..

2024.07.10 | 10:29

4
от Волгин се отървахме,но от тая грозната му жена трудно ще се отървем!!

2024.07.10 | 10:15

3
Платената говноядка се опитва да ги разцепи. Нали не яи е страх, защо се опитвате са го скарате? Защо никой не казва, че ГРОБ погъшна СДС? Какво гръмко мълчание.

2024.07.10 | 09:54

2
Те са ги изяли и скоро ще ги повърнат

2024.07.10 | 09:29

1
Би било прекрасно ПП да ДОИЗЯДЕ ДСБ и "Да България.,

Добави коментар

Водещи новини