Журналистът Мехмед Юмер: Капиталът може да победи идеала в ДПС

  • 08 юли 2024 18:05

  • 3654
  • 7
Журналистът Мехмед Юмер: Капиталът може да победи идеала в ДПС
© Кадър: БТВ

Двамата лидери в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с трябва да излъчат някакво решение. Формират се два центъра в една партия, което не сме виждали досега. Не виждам изглед да видим двамата лидери заедно. Наблюдават се два центъра на влияние. Това заяви журналистът Мехмед Юмер в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Лицето на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с наистина е Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Той изгря в политиката по време на Прехода. Той е моралният капитал на твърдото ядро на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, подчерта той.

Наблюдаваме семеен скандал, който много трудно може да се обясни отвън. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е 30-годишна партия, която оставаше стабилна колона в българската политика. Не е ясно накъде ще избие този конфликт. Както и да се развие той ще е сензация, каза журналистът Ружа Райчева.

Пеевски разкри за заплахи към областни председатели на ДПС и обяви: Призовавам Доган на разговор за единство, той е на ход

Ситуация, в която всички обичат всички поражда конфликт. Ключово е в следващите дни какво ще се случи в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, каза журналистът Тони Николов.

Има значение в каква кондиция е ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, поясни Юмер. „Когато си извел партията на втора позиция, което никога не е било, няма как да излезеш с наведена глава от тази ситуация. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се е запазвала през годините благодарение на своя патриархален облик. Тя се запазваше от епохата, в която живее. Патриархално по-малкият трябва да целуне ръка на по-стария“, поясни той.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е част от олигархичния модел в България, посочи Николов. По думите му бъдещето предвещава големи изненади.

Целият този бунт, който се организира ще струва мълчанието на Доган, каза Райчева.

Юмер изтъкна, че по-младите членове на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не са обременени от Възродителния процес и това може да е предпоставка за промени. Според него капиталът може да победи идеала в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3654 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
OK

2024.07.08 | 22:20

7
Свинята явно ще надиграе чичовото.
Снежко Снежев

2024.07.08 | 20:52

6
Идеал в партията със Свинята и СоПоля... първи евроатлантици, а Свинята и "лидер" в Листата на Магнитски:)))?!? Ей, ще задминете и МЪдам ВЪ по сФирки бре, помияри:)))!
ИСТИНАТА

2024.07.08 | 19:27

5
"дпс" е точно толкова партия,колкото и "цска ТИРЕ софия" е ЦСКА !!! ТЕЗИ ДВЕ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ПРЕЧАТ на ПОЛИТ3КАТА,СПОРТА ,на България !!! Но КОЙ,КОЙ,КОЙ ИМА ИНТЕРЕС от тях???? Кой????
????

2024.07.08 | 19:23

4
Какъв идеал с "МАГНИТСКИ"???? КОЙ и ЗАЩО направи тази ГАВРА с нещото наречено "дпс"?! КОЙ????
Ванга

2024.07.08 | 18:38

2
КАПИТАЛЪТ ОТДАВНА Е ПОБЕДИЛ ИДЕАЛА В ДПС...ОЩЕ ОТ 1997г.КОГАТО ДОГАН ЗАЯВИ-" АЗ СЪМ ТОЗИ, КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ, НЕЗАВИСИМО КОЙ УПРАВЛЯВА...КУК.ЛОВОДИТЕ ОТ ДС НА ДОГАН НЕ РАЗРЕШИХА НА КОСТОВ ДА ГО ПИПНЕ С ПРЪСТ И ТОЙ КАЗА-.."ДПС Е ПРОК.ЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!"

2024.07.08 | 19:18

3
кой капитал - на Крал Мас ли?
Ха, ха, ха

2024.07.08 | 18:19

1
ДПС винаги е била партия на корупцията, какъв "идеал"?

Добави коментар

Водещи новини