Четин Казак: Няма друг лидер освен Ахмед Доган

  • 05 юли 2024 08:56

  • 1133
  • 1
Четин Казак: Няма друг лидер освен Ахмед Доган
©

"Няма друг Лидер освен Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от", това написа във фейсбук политикът и съпредседател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от декември 2015 г. до април 2016 г. Четин Казак:

През пролетта на далечната 1990 г., в родния ми гр. Търговище, след един от първите предизборни митинги във връзка с предстоящите избори за Велико народно събрание на наскоро учредената партия "Движение за права и свободи" , под едно дърво за пръв път се запознах с лидера на партията д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Още тогава интуитивно разбрах, че съдбата ми ще се обвърже неразривно с каузата и идеалите, които този човек въплъти в най - успешния политически проект на нова, Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от - ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Тази кауза и тези идеали още тогава увлякоха стотици хиляди български граждани, преимуществено принадлежащи към турската и мюсюлманската общност в страната. В тях те съзряха лек за пресните рани от току-що приключилия т.нар. "възродителен процес" и надежда за равноправен и достоен живот в своята Родина. Оттогава изминаха 34 години. През целия този период ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с премина през много етапи и изпитания, през времена на подеми и сривове. Беше балансьор в парламента, беше коалиционен партньор в две успешни управления на страната, през които България постигна най - важните си външнополитически приоритети - членство в НАТО и ЕС. За съжаление след това преживяхме и един дълъг период на политическа изолация, дължаща се на съзнателното стигматизиране и остракиране на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от страна на другите политически сили - ревнуващи и завиждащи му заради неговата непоклатимост, постоянство и стабилност като фактор в българската политика. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с през тези години преживя и много вътрешни сътресения - напуснаха го редица знакови (най - често според тях самите) фигури като Адем Кенан, Мехмед Ходжа, Гюнер Тахир, Осман Октай, Касим Дал, Лютви Местан

. Направиха се няколко неуспешни опита да бъде свалено ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от пиедестала на своята непоклатимост чрез създаване на негови алтернативи - ПДП, НДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, Коалиция на розата, НПСД, ДОСТ. Естествено никоя от тези партии, въпреки че временно откъсваха жива плът от тялото на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, не успя да го унищожи, нито да заеме неговото място в сърцата на традиционните му и верни избиратели.

Преживяхме и промени в ръководството на партията. В началото на 2013 г. основателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и негов неизменен председател д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от реши да се оттегли от активната политика, предавайки председателския пост на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Но заради неоспоримата си роля на истинския партиен лидер, Националната конференция на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с създаде в Устава на партията фигурата на Почетния председател, който олицетворява и изразява непреходните ценности и стратегическите цели на партията.

Още тогава за всички беше ясно, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с може да има един или друг председател, който ще отговаря за оперативното ръководство, но Лидерът е и винаги ще бъде само един - основателят и идеологът д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Оттогава до днес ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с имаше няколко председатели:

- Лютви Местан;

- триумвират от трима съпредседатели - Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, Рушен РизаРушен Риза Рушен Риза – български политик от ДПС. Рушен Риза е роден на 1.08. 1968 г. в с. Николаевка, община и моя милост (за 4 месеца);

- Мустафа Карадайъ;

- и сега отново двама съпредседатели - Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и д-р Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със.

Този некъс вече списък е показателен за едно: председателите на партията са преходни. Те идват и си отиват. Но идеалите и каузата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са непреходни, както и неговият Лидер!

През годините членовете и симпатизантите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с го сравняваха с различни съкровени неща: кауза, кръвна група, живот, съдба, религия ...

Един от петте стълба на Исляма е символ веруюто, наречено Шехадет. Шехадетът е засвидетелстване на вярата в единния Бог (Аллах) и в пророчествата на Мохамед, и е необходимо и достатъчно условие за приемането на ислямската религия.

Шехадетът започва със следните думи: "Няма друг бог освен Аллах..."

По същият начин всички истински и верни членове, симпатизанти и избиратели на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с изповядваме следното символ верую:

"Няма друг Лидер освен Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от".

Докато е жив, д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е и ще бъде Лидерът на Движението за права и свободи.

Останалото е суета на суетите и гонене на вятъра.

Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно, съпредседател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с (декември 2015 г. - април 2016 г.)

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1133 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.05 | 09:52

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини