Ето кога ще бъдат новите извънредни парламентарни избори

  • 05 юли 2024 08:13

  • 7091
  • 6
© Кадър БНТ

Избори ще има и най-добре е те да са октомври, заяви пред БНТ бившият конституционен съдия и преподавател по конституционно право проф. Пламен Киров.

По думите му, наистина ще е по-добре да има вот след изборите в САЩ, за да видим какво духа от там, но това няма как да се случи

Балабанов: Изборите са хубаво нещо, но дали сега е моментът да ги има пак?

Проф. Киров коментира случващото се в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. По думите му, там всичко ще утихне с времето и няма да има проблеми. Той припомни трусовете в Движението след Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Джевдет Чакъров цитира думи на Доган отпреди 10 години: "Еднополюсният модел на света не може да остане в този си вид с категоричната доминация на САЩ"

Той обясни какво гласи Конституцията ни и как трябва да бъдат връчени следващите мандати. 

Относно конституционните промени и какво ще се случи с тях, ако Конституционният съд се произнесе с решение, че президентът трябва самостоятелно да определи служебен премиер, а не по домова книга, проф. Киров обясни, че това е доста сложна материя и президентът не го мързи

Във връзка с това има ли основание, че трябва да се свика сега КСнС от Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, проф. Пламен Киров обясни, че му се струва, че това не се налага и напомни, че много често се случва така, че се прави пиар на гърба на президента. Той поясни, че извънредното положение е нормалното за България, която влиза от криза в криза.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
7091 6

Коментари 6

Добави коментар
Ама разбира се....

2024.07.05 | 10:04

6
На Прецеденто това му е мечтата и целта....

2024.07.05 | 09:54

5
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
ИСТИНАТА

2024.07.05 | 08:47

1
ВЪПРОСЪТ е КОГА ще бъде АРЕСТУВАН Бойко Методиев Борисов,а НЕ кога ще са "изборите" !!! С,него и Магнитски,пардон Пеевски,изборите нямат СМИСЪЛ !!! ТЕ си СМЯТ и ПИШАТ КАКВОТО им е ИЗГОДНО !!!
+++

2024.07.05 | 09:30

4
Когато ти го насочат в едно тъмно място
Някои хора опитват

2024.07.05 | 09:11

3
Да манипулират народа, че има разлика между 3мата бок луци- ББ, Магнитски и Канадеца.. Всъщност няма никва разлика- герб-дпс и пп-дб са 2 лица на една и съща монета. Просто Кирчо иска нови избори за мами народа отново и после хайде с Бойко и Пеевски.
Груева

2024.07.05 | 08:51

2
Не се хабете .Пак няма да отидем.

Добави коментар

Водещи новини