Решението за снемане на доверие от Рамадан Аталай е взето с мнозинство от Областния съвет на ДПС в Пловдив

  • 04 юли 2024 18:14

  • 1364
  • 6
Решението за снемане на доверие от Рамадан Аталай е взето с мнозинство от Областния съвет на ДПС в Пловдив
© Булфото, архив

Решението за снемане на доверие от народния представител на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се е взето с мнозинство от Областния съвет на партията в Пловдив. Това е записано в декларация на съвета, публикувана на фейсбук страницата на Младежката структура на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Документът е адресиран до почетния председател на партията Ахмед Доган и председателите Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

Джевдет Чакъров напълно искрен: В ДПС има проблеми

"Парламентарната група на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с изключи народния представител Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се. Решението бе взето на заседание на групата на 3 юли с 44 гласа "за".

Заявяваме, че по никакъв начин не сме били подлагани на натиск и преса от страна на когото и да е било и сме спазили устава на партията, посочват още в декларацията. От Областния съвет изразяват вяра, че капсулацията, интригите и разделението в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в Пловдивска област ще приключат. Разграничаваме се от всички създали се интриги и манипулации, свързани със съпредседателите на партията, на които сме гласували пълно доверие още на самата Национална конференция, казват от областната структура.

Отреждането на второто място за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в национален мащаб на последните избори е резултат от работата на организацията на всички нива, пише в документа. От структурата в Пловдивска област посочват, че остро осъждат и се разграничават от всички действия на определени хора в партията, които искат да създадат напрежение и твърдо застават зад Делян Пеевски и Джевдет Чакъров като бранители на демокрацията, либерализма и евроатлантическите ценности. В декларацията е записано още, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не може както без своя идеен създател в лицето на Ахмед Доган, така и без доказалото се оперативно ръководство в лицето на двамата председатели", пише в декларацията. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1364 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
баба гицка

2024.07.04 | 20:53

6
още преди 10 години ви писах, това е дс и слагат по средата п за партия и така червените ченгета играят за путин, просто така са възпитани и не мислят

2024.07.04 | 19:53

5
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.07.04 | 19:49

4
ТУРЦИЯ показа ЧЕРВЕН КАРТОН на ЕВРОНАТО ДПС и ГЕРБ вчера официално. Какво го криете? Затова и МАРКОВИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НЕ МОЖАХА ДА ГЛАСУВАТ за ЕВРОНАТО ГЕРБ ДПС, както беше планиран трикът на Борисов - Марков. Всичко се развива преди 10ч. и ВСИЧКИ са уведомени, че 15 депутата от ДПС няма да гласуват за ГЕРБ с което се обезмисля и трикът МАРКОВ - БОРИСОВ. България е време да поеме по пътя на съюз с ЕВРАЗИЯ, РУСИЯ и БРИКС, това казват събитията! ВЕКТОРА на ТУРСКАТА ПОЛИТИКА СЕ СМЕНИ И НЕ Е ЕВРОНАТО ПОКЛОНИЧЕСКИ КЪМ САЩ и ЕС КАКТО ПРЕЗ 90-те, а е НЕУТРАЛИТЕТ И БРИКС! На ГЕРБ ТРИКАДЖИИТЕ, МИРОЛЮБИВИТЕ им ИЗИГРАХА МНОГО ХУБАВ ТРИК. ПОДКРЕПА за 15-те депутата на ДПС гласували ПРОТИВ ГЕРБ!
Анонимен

2024.07.04 | 19:33

3
Ненаситен

2024.07.04 | 18:28

2
Дайте път на младите! Заради хора като Аталай, младите не могат да се реализират в политиката. Как може един да остане над 20години депутат!?
Пловдив

2024.07.04 | 18:27

1
Аталай трябваше преди години да се оттегли. Време му беше да бъде изключен! Един от най-корумпираните политици

Добави коментар

Водещи новини