Пламена Игнатова: За какво му е на Пеевски вторият мандат? За да е още по-унизително за него ли?

  • 04 юли 2024 10:13

  • 1628
  • 4
Пламена Игнатова: За какво му е на Пеевски вторият мандат? За да е още по-унизително за него ли?
© Булфото

Трябва да следим изкъсо работата на служебното правителство. Това заяви пред БНР Пламена Игнатова - журналист от Клуб Z. 

"Вчера в 18.30 ч. влезе съобщение с решенията от заседанието. Там виждаме нова порция сменени областни управители - в края на мандата на служебно правителство и отново ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с получава областни управители. Може да се разсъждава в различни хипотези. Едната е, че правителството се е поставило в услуга на Пеевски и се готви за нови избори, в това число да остане в същия състав като служебно правителство още един мандат. Другата хипотеза може да е, че правителството е трасирало пътя за общо правителство между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и още някой, за да не му се налага на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г после да сменя областни управители и да ги дава на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Сменят се и шефове на служби също", обясни тя. 

Журналистът коментира процесите в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и вчерашното гласуване на предложения от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на кабинет.

Мехмед Дикме: ДПС е болно, Пеевски е овладял Министерски съвет

Според нея в началото на седмицата е имало очакване от страна на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, че правителството ще мине: "Имаше такава нагласа, след като чухме изявлението на Борисов след взимане на папката при президента и връщането на изпълнения мандат. В действителност тогава той предпостави, че може да има трик в контекста на това, че може да има "пробити" депутати, които или да свалят кворума, или да подкрепят кабинета". 

Тя напомни интервю с депутата от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,, който ден по-рано каза, че не се знае как ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще гласува. Може би в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са имали някакви податки, допуска тя. 

Вчера рано сутринта имаше нагласа, че групата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще е монолитна и ще е зад Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, коментира още Пламена Игнатова. Тя подчерта обаче, че депутатите вероятно не са имали възможност да гледат интервюто на Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се пред бТВ, в което той казва какво е разпоредил Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, защото в същото време се провеждаше срещата на парламентарната група на Движението. 

Пеевски не даде еднозначно да се разбере каква ще е съдбата на тези 15 души, които вчера гласуваха против предложеното от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на правителство, отбеляза журналистът и обясни: "Ако те бъдат изключени от парламентарната група, това означава, че ПП-ДБ ще трябва да вземат втория мандат. Дали намекна, че те повече няма да влязат в депутатски листи - ние не знаем. Факт е, че Пеевски действа бързо и с размах". 

Игнатова смята, че наистина има разцепление в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. За това кой ще надделее в тази ситуация не мисля, че можем да съдим само по бройката депутати, изказа мнението си тя. 

"До момента не сме чули заявка от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с какво ще прави с втория мандат. Логично е да пропадне. От тази гледна точка се чудя за какво му е на Пеевски вторият мандат? За да е още по-унизително за него ли?".

Журналистът напомни, че отдавна се говори за напрежение в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, проблемът обаче е, че никой от партията никога не говори.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1628 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЧЕЛО 2 ПРЪСТА

2024.07.04 | 13:05

4
ВЪПРОСА Е РИТОРИЧЕН
ЙЕМЕНСКИТЕ ГАДНИ МАЙ МУНИ ЧИФУТИТЕ

2024.07.04 | 13:02

3
ГО ИСКАТ БЕ ТЪ ПИ ЖИВОТНИ

2024.07.04 | 12:33

2
Зае доста смела позиция, не се е изложил
????

2024.07.04 | 11:22

1
А бе,някой да е виждал НОСТРАДАМУСА -Октай ?!

Добави коментар

Водещи новини