Делян Добрев: Стигнахме дъното, в безизходица сме

  • 04 юли 2024 08:11

  • 1024
  • 9
© Кадър - Нова телевизия

Вярно е, че Борисов е най-влиятелният политически лидер, но му се приписват прекалени качества - той не може да каже на депутатите на ДПС как да гласуват. Лидерите, които трябва да подадат оставка са тези, които са загубили общественото доверие. Така както направи Христо Иванов, трябва да направят и лидерите на ПП. Това заяви Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: от ГЕРБ в ефира на Нова телевизия. 

Не виждам кой ще ги подкрепи втори или трети мандат. ПП вече няма, тази партия не съществува - това са гласовете на ДБ. Шансът за реализация на третия мандат е около 1%. Ситуацията не изглежда въобще добре. Стигнахме дъното, в безизходица сме, категоричен е Добрев. 

Според него Борисов и Пеевски не са провалени лидери, съдейки по резултатите на партиите им на последните избори. "Не знаем какво се случва в ДПС, обяснението вероятно е невинно. 15-те нейни депутати може би не подкрепиха кабинета ни, защото са се разсърдили на Борисов, който каза, че няма да подкрепим втория мандат. Борисов не може да се разпорежда в ДПС, камо ли да накара някого да не подкрепи кабинета, предложен от него. Държавата е пред разпад. Струва ми се, че ПП-ДБ нарочно ни докара дотук. Оттук нататък може би ситуацията само може да се оправя", категоричен е Добрев.

По думите му ако хората са почувствали през последните 3 години, че нещата се подобряват, а не се влошават - пак са щели да гласуват за ПП. "Един тунел не могат да пуснат за 3 години", обясни още той. 

Тома Биков: Криенето зад ескперти ще задълбочи политическата криза

Ние сме единствените, които не искат нови избори. Не вярваме, че ПП са антикорупционна партия и затова предложихме кабинет изцяло на ГЕРБ, обясни Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:

Няма как да твърдиш, че си проевропейска и антикорупционна партия, а подписваш договори с "Джемкорп" и финансираш режима на Путин чрез "Лукойл", каза той и добави, че ГЕРБ е предложил да управлява с кабинет изцяло от ГЕРБ, с експерти и да носи изцяло отговорността. "Повече от това не можем да предложим", обясни още той. 

 

Последвайте канала на

Калина Христова
1024 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
патриот

2024.07.04 | 09:32

9
ти си дъното
Смях

2024.07.04 | 09:28

8
Ами да, вече можеш да го лапкаш!

2024.07.04 | 09:11

7
Ехх тъкмо очаквах да си купувам нафта по 1,60 лв. То какво стана.
AtilaFox

2024.07.04 | 09:07

6
❤️Здравейте) Казвам се Мирослав Блажев, на 48 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки с други мъже) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21.FUN
????

2024.07.04 | 09:06

5
Другарю Добрев,ето ПАК "ПП",СТИГА де !!! ХОРАТА ИСКАТ ИСТИНАТА,ЦЯЛАТА ИСТИНА за:КТБ,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,ПЪТНАТА КАРТА,Мата Хари,ГЛАСЪТ от ЗАПИСИТЕ,"БарселонаГЕЙТ-ИстамбулГЕЙТ",ПАРИТЕ от ХАЗАРТА,"ДЖУДЖЕТАТА","Белене","Лукойл", "Росенец","Камчия",Капитан Андреево,"МАГНИТСКИ","НОТАРИУСА", "Сребреница",.........................................,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ"герб" и ЯТАЦИ!! ХОРАТА ИСКАТ ИСТИНАТА и ВИНОВНИТЕ да ПОНЕСАТ ВИНАТА си при Бай Ставри,а НЕ да ИСКАТ ПРОШКА !!! ЧАК ТОГАВ,когато НАРОДА ВИДИ,че ЗАКОНИТЕ ВАЖАТ за ВСИЧКИ,може да ИМА НОВИ ИЗБОРИ !!! ПОВЯРВАЙТЕ ни,тогава ХОРАТА ще ИЗЛЯЗАТ да ГЛАСУВАТ !!!

2024.07.04 | 08:53

4
Вие сте в безотходица. Вие направете като Христо Иванов и се разкарайте, най-добре в затвора. Защо си мислите, че държавата свършва с вас? Проклети мутри.

2024.07.04 | 08:51

3
Малко злобно човече, България задълба в дъното след 12 годишното управление на некадърните и крадливи граждани.

2024.07.04 | 08:44

2
ТАРИКАТ , ТОЧНО. ВИЕ. ЗАБЪРКВАТЕ. ТАЯ. КАЛ. ЗАЕДНО. С. ДПС.

2024.07.04 | 08:37

1
Аре не се прави глафчев къф е?

Добави коментар

Водещи новини