Бивш шеф в ДПС: Пеевски се саморазправя еднолично в Движението

  • 03 юли 2024 13:46

  • 1617
  • 3
Бивш шеф в ДПС: Пеевски се саморазправя еднолично в Движението
© Булфото (архив)

"Феноменът" Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на еднолично се саморазправя с всички кадри в „Движението за права и свободи“, които имат някаква тежест, които биха застрашили неговата еднолична власт“. Това каза пред Радио Кърджали бившият заместник-председател на Движението Гюнер Тахир, който в момента е лидер на партия НДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

„Няма друг случай в историята на българските политически партии, когато един човек, когото преди три години Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, обяви, че е от гражданската квота, дори не е член на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, три години по-късно вече оглавява тази партия. И не само я оглавява, но еднолично се саморазправя“, посочи бившият активист на Движението.

ДПС, Доган, Пеевски и "чистката" на кукловодите

Той допусна, че това се случва след изборите, вероятно, за да не се попречи на вота и определи аргументите за слаби изборни резултати, с които бяха изключени някои от знаковите лица на Движението, като „смешни“, защото фактите сочат точно обратното – увеличаване на гласовете в съответните региони.

"Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със беше избран проформа и то не може по никакъв начин да спре жаждата, бих казал алчността на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да бъде едноличен вожд на тая партия", коментира още Гюнер Тахир. Той се съгласи с коментираните две версии за ситуацията, които се коментират сред електората на Движението - че Пеевски и Доган работят в синхрон или че първият "играе" срещу почетния лидер. Ако вярната е първата версия, то би трябвало Доган да успокои избирателите на  партията като публично заяви позиция. "Втората версия, това да става въпреки желанието на Доган, заради своите зависимости и в миналото преди `89 година, и след `89 година, включително сегашните му финансови затруднения, по някакъв начин пречат на Доган да заеме позиция", изрази личното си мнение Тахир. 

Той упрекна електората и актива на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, че се страхуват и "нито един от тях не смее да излезе явно по медиите и да зададе този въпрос и да иска отговор от своето партийно ръководство".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1617 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.07.03 | 16:39

3
peevski mar6 ot dps dps e imalo predii peevski 6te e ima i sled peevski i da se znae peevski e prestapnik dokazan po magnitski i sega iska da nabuta darjavata vav haus za da si ispere parite i da bade ispran po magnitski ne 4e mu puka za dps na peevski
Вал

2024.07.03 | 15:37

2
Свиня! Довчера беше никой, кой малоумник му даде власт!
Анонимен

2024.07.03 | 14:57

1
Скоро ще изхвърчи

Добави коментар

Водещи новини