След падането на кабинета Борисов 3: Ретроспекция на политическата криза у нас

  • 03 юли 2024 07:55

  • 1258
  • 5
След падането на кабинета Борисов 3: Ретроспекция на политическата криза у нас
© Bulfoto

Реално от падането на кабинета Борисов 3 страната ни е разтърсена от постоянни политически кризи и смени на правителства. Началото бе сложено с парламентарните избори на Великден за католици и арменци.

Вот по време на пандемия. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в спечели, Борисов предложи кабинет с експерти от всички и всички му отказаха, но никой не можеше сам, пише БНТ.

"Аз ви предлагам мир", заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.
"Ние коалиция с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ...", Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..
"Няма да подкрепим никакво МС", категорична беше Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.
"Българските избиратели гласуваха за промяната", заяви Мустафа Карадайь.
"За промяната", потвърди Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.
"Виждаме една нова България", каза Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Слави се нареди втори. Парламентът се събра и след консултациите започнаха игрите на стратегии и рулетката се завъртя. Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, взе първия мандат като кандидат -премиер от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. А лидерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с оперирано коляно редеше министри от болницата, предлагаше разговори и получаваше откази. Следващите обявиха за кандидат премиер Антоанета Стефанова и за по-малко от минута върнаха мандата.

Това означава шанс за президента Радев да поеме управлението на станата. Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен е назначен за служебен премиер. Следват нови избори и победа за ИТН. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в предлага кабинет с премиер Никой Василев. Не го харесват, свързват го с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Трифонов оттегля предложението за Василев и ревизира кабинета.

Радев подписва указа, подкрепа в парламента няма и Николов се отказва по лични причини. След консултации -втори мандат за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Взима го отново Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, и го връща веднага неизпълнен.

Народното събрание гласува проектокабинета "Желязков"

За втори път третият мандат е за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е , взимат преговарят и не ги подкрепят. Мандатът е върнат. Време е за нови избори. Служебно правителство предава властта на ново служебно правителство с премиер Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. и нови важни играчи. Нови избори на които дебютантите печелят. Открива се 47-ото Народно събрание и започва ново раздаване и за премиер е предложен Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Петков взе мандата и веднага го върна като изпълнен. Правителството на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически бe съставено от 4 партии, разминаващи се по много теми. Управлява точно 7 месеца. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за заяви ,че ако изнасяме оръжие за Украйна БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е напускат кабинета, арестуваха Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а съдът определи ареста като незаконен, през юни напрежението стигна връхната си точка.

Кабинетът беше свален след провеждане на успешен вот на недоверие срещу правителството. Внесен от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в заради провал във финансово икономическата политика. Гласовете "за" бяха 123, а "против" - 116. Това е първият вот на недоверие в модерната история на България, който сваля кабинет.

С втория и третия мандат кабинет не се състави и последваха нови извънредни избори на 2 октомври трети подред за година и три месеца. Спечели ги отново ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и получи първи мандат с кандидат премиер неврохирургът Николай ГабровскиНиколай ГабровскиД-р Николай Габровски завършва медицина в Медицинска Академия - гр. София през 1996. Парламентът не го избра. Вторият отиде при ПП а те обявиха ,че ще предложат за премиер акад.Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С в началото на 23-та година. Започнаха дългите разговори, довели до така наречената сглобка. Парламентът не можа да си избере председател и така за първи път се появи и думата ротация.

След по-малко от два месеца Карадайъ подкрепи правителството. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в издигнаха Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ,която върна празна папка и заедно с Денков обявиха ротационното правителство.

Записи на Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент от заседание на ПП-ДБ взриви диалога. Габриел обяви,че замразяват преговорите, а Радев че не вярва целувката между Борисов и Петков да роди друго освен отвращение. Но правителство все пак беше съставено и то с гласовете на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Управляващите се самоопределиха като НЕ КОАЛИЦИЯ, а името на покойния вече Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна бе замесено като баща на сглобката. Последвалите конституционни промени, гласувани отново с подкрепата и активното участие на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с орязаха правомощията на президента при съставянето на служебно правителство. Кабинетът оцеля при два вота на недоверие въпреки обиди недоверие и скандали. 9 месеца изтекоха и дойде време за ротация.Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова да смени Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С. В Не коалицията не се разбраха след дълги дни на денонощни преговори. ПП-ДБ предложиха меморандум, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в -СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на коалиционно споразумение. Спориха за министри, за шефове на служби и на регулатори.

Изненадващо Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова предложи на президента папка с проектокабинет. Оказа се,че много от посочените в него министри не са дали съгласието си. Накрая разтуриха сглобката. Окончателно. След свалянето на парламентарния шеф Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обяви всичко в отношенията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в -СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на с ПП-ДБ за напълно загубено.

Последва пореден служебен кабинет ,трудно назначен,заради конституционните промени. Единствено шефът на сметната палата Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в се съгласи да поеме поста.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1258 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
така като гледам

2024.07.03 | 11:08

5
Що за заглавие! Кабинетът Борисов-3 не е паднал, а му изтече мандата!

2024.07.03 | 10:55

4
След изтичане мандата на кабинета Борисов-3, България е в положение на свободно падане, благодарение на вдигнатия юмрук, и разни колежанчета, които не знаят какво искат.
Крас

2024.07.03 | 09:25

3
Тъпации неграмотни! Няма падане на правителство Борисов 3, а редовни парламентарни избори!,които отново спечели ГЕРБ!!!
MAMA. 3. DEZA

2024.07.03 | 08:55

2
SOFIA Plovdiv i DPS¡!!!! AUTO TRAKiA GOLD
Datenschutz

2024.07.03 | 08:52

1
ANJELA MERKEL kavaler BOIKO BORISOV ??????? ABGELAUFEN

Добави коментар

Водещи новини