Политологът Димитър Аврамов: ГЕРБ е партия, построена върху култа към личността на Борисов

  • 02 юли 2024 18:20

  • 1745
  • 7
Политологът Димитър Аврамов: ГЕРБ е партия, построена върху култа към личността на Борисов
© Нова телевизия

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е партия построена върху култа към личността на Борисов, заяви в интервю за бТВ политологът Димитър Аврамов.

Според него, утре - при гласуването на предложения от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в състав на правителство, е възможен "величествен провал" с или без "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през". 

"Само ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се харесват в малцинство, налага им се по втория начин да си осигуряват подкрепата: в режим на постоянни обвинения към тези, които не ги подкрепят. С или без “Величие”, ако има правителство, ще се случи по величествено грозен начин", прогнозира той.

"Невидими преговори": Борисов съобщил на публиката, че трик, ще има, на мнение са политолози

"Политическата криза е заради състоянието на грозни нападки, липса на доверие и политически платформи", каза Аврамов. 

По думите му е необходима изключително тежка ръка и в двете управляващи партии, подкрепящи правителството. "Говоря за казармена политическа дисциплина", уточни той. 

Панчугов за проектокабинета на ГЕРБ-СДС: Възкръсването на феникса бързо може да се окаже нещо друго

"Това ще е едно мъчително гласуване с привкус на достатъчно задкулисни неща", на мнение е социологът от "Алфа Рисърч" Боряна Димитрова. Според нея, е възможна хипотеза част от депутатите на "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" да подкрепят проектокабинета. 

“Величие” е инженерен проект. Сега ще е “Величие”, другият път нещо друго - “Невеличие”. Напълно е възможно да се появят множество радикални, антисистемни политически субекти. Хората започват да гледат към по-силна ръка. Виждаме колко партии се нароиха", прогнозира социологът. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1745 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ДА ТИ СЕ РА В МУЦУНАТА

2024.07.03 | 00:52

7
БЫЛГАРСКО ПСЕ ГОВ НО ЯД!

2024.07.02 | 20:27

6
То пък една личност са си избрали...
Цв

2024.07.02 | 20:26

5
Е и?? Хората го харесват! Какъв ти е проблема???

2024.07.02 | 20:23

4
Къв е тоя говньо

2024.07.02 | 19:25

3
Тоз пък, кой беше?

2024.07.02 | 18:33

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Мими

2024.07.02 | 18:30

1
само политолози и социолози и анализатори, и няма кой да работи

Добави коментар

Водещи новини