Корман Исмаилов: Страх тресе ДПС, Доган изпусна нещата

  • 02 юли 2024 15:32

  • 4672
  • 2
Корман Исмаилов: Страх тресе ДПС, Доган изпусна нещата
© Булфото, архив

Страх тресе ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Говоря за апарата. Това заяви пред БНР Корман Исмаилов, бивш председател на младежката организация на Движението за права и свободи. 

Исмаилов  смята, че нищо не се е променило от времето, когато той и Касим Дал са били изключени.

"В момента контролът е в Пеевски. Той успя да овладее ръководните органи на партията – поставил е свои хора в Централното оперативно бюро. Той има много опит в превземенато на бизнеси и компании. Ахмед Доган изпусна ситуацията", коментира още Исмаилов.

Илхан Андай за чистката в ДПС: Аталай дълго време живя на гърба на хората, той е един от най-богатите в парламента без свой бизнес

Делян Пеевски знае как да използва информацията, посочи Исмаилов. И добави: "Умее да произвежда и управлява зависимости. Контролира Доган с документи. Борисов е зависим от Пеевски. Знаете позициите на Пеевски в прокуратурата, има хора и в службите".  

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е инструмент – преди на Доган, сега Пеевски го превзема, отбеляза бившият лидер на младежката организация на Движението. 

"Турция не може да промени нищо в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това  е организация, която е под фасадата на Закона за политическите партии - участва в изборите, трябва да представлява гражданите, но нещата са много централизирани и контролирани, основно със страх".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
4672 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.07.02 | 18:35

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Петрова

2024.07.02 | 16:17

1
ужас

Добави коментар

Водещи новини