Първият мандат: Росен Желязков е най-добрият вариант за ГЕРБ за министър-председател?

  • 01 юли 2024 08:26

  • 3523
  • 7
Първият мандат: Росен Желязков е най-добрият вариант за ГЕРБ за министър-председател?
© БТВ

Моето предложение е за Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, който ще е номиниран за премиер. Това заяви пред БТВ бившият депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва

Днес ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на отиват при президента за папката с първия мандат с надеждата да сформират кабинет. Очаква се и в понеделник сутрин да стане ясно кой е кандидатът за министър-председател на коалицията. Депутатът Любен Дилов-син заяви пред националното радио, че най-вероятно председателят на 49-ото Народно събрание Росен Желязков ще вземе папката с мандата от държавния глава.

"Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети е най-добрият вариант за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за министър-председател - диалогичен е и не създава напрежение. Трябваше предварително да знаем кой и защо ще бъде издигнат за премиер", каза журналистът Валерия Велева. 

На мнението, че не трябва да се чудим до последно кой ще вземе папката от президента е и журналистът Стояна Георгиева. 

ГЕРБ-СДС отиват при президента за папката с първия мандат с надеждата да сфомират кабинет

Според Каназирева всички партии, които се обявяват за опозиция, се държат неразумно. 

За Георгиева ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще върне мандата след по-малко от седмица. 

Отговорността на политическите сили на парламента е да са на висотата на държавници. България трябва да има редовно правителство. Нови избори няма да доведат до нищо по-добре. България оттук нататък ще бъде управлявано от коалиционно правителство, коментира Велева.

 Не е задължително да има трети, а само депутати, които да подкрепят съставянето на кабинета, каза още журналистът. 

Според мен влизаме в нов цикъл на криза и избори, заяви Каназирева. 

"Ще се намерят в парламента депутати, които да подкрепят едно правителство, те няма да са официална коалиция", каза Георгиева. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3523 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.07.01 | 11:07

7
Мнозина имат хеморама и със сигурност се борят с нея, аз също се борих, докато не опитах лекарството, което ме излекува за 3 седмици, лекарят беше шокиран. Съветвам всички това лекарство, които имат такъв проблем, Ето го ----> do.my/roctonic
Снежко Снежев

2024.07.01 | 09:18

6
И тази пръдла в средата "умува", че във Франция било ставало... нещо страшно:)))?!? Пръдло, ами забранете изборите, та да останете само вие на власт... "дИмократите" с ценностите, "цветните с панделките", "Икспертните кабинети" и сглобкаджиите, мамицата ти шаврантийска!
Снежко Снежев

2024.07.01 | 09:14

5
Мадам Въ отдясно... лачената на СоПоля, Тиквата и Свинята, заместничката й в средата и вляяо поланената, колкото да се каже, че в студиото не са били само кОврите на Статуквото:)))!
ne

2024.07.01 | 08:59

4
vsicki plateni laliaci maloumni premierat shte e tikvaa a koi shte e postavenoto lice e bez znacenie

2024.07.01 | 08:45

3
Другото магаре на Бойкою

2024.07.01 | 08:38

2
Какъв вариант е тая шушумига, още помним как народа го изгони с камъни от Шипка на 3 март!
боже, пази бълхария :))))

2024.07.01 | 08:35

1
Мале, здравка сервитьорката, велева на сополя проститутката и още некаква дърта брантия, която никой я не знае дават акъл за кабинет... тури му вестник.

Добави коментар

Водещи новини