БСП проведе среща с "Левицата!"

  • 28 юни 2024 15:22

  • 938
  • 4
БСП проведе среща с "Левицата!"
© БСП

Среща между ръководствата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и на “Левицата!” се проведе днес в централата на социалистите на "Позитано 20". Срещата е първа стъпка към реализация на обявеното намерение за обединение на левите сили в България.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и “Левицата!” обсъдиха приоритетните си политики, които в голяма степен съвпадат – по теми като социалната политика и политиката по доходите, здравеопазването и образованието, демографската политика, оценката за войната в Украйна и необходимостта от незабавно прекратяване на военните действия и др. Двете страни подчертаха, че това е добра основа за развитие на процес на сближаване и активна съвместна работа между двете формации. 

БСП след оставката на Нинова: Промяната в партията започна

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и “Левицата!” се договориха да продължат срещите си по конкретни теми от дневния ред на българското общество, а Парламентарната група на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България да бъде изразител в Народното събрание на техните общи позиции.

Първата съвместна инициатива, на която ще се включат левите партии и движения, е планирана за 12 юли по повод годишнината от приемането на Конституцията на Република България, съобщиха от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
938 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.06.28 | 17:30

4
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
????

2024.06.28 | 17:02

2
А, КОЕ НЕ СЪВПАДА в преоритетните политики на ДРУГАРИТЕ от двете ТЕЧЕНИЯ ?!?!?! ДА,да това е МНОГО ВАЖНО,БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ да го ЗНАЯТ !!!
Червени чутури

2024.06.28 | 17:09

3
ха, ха, ха - не се разбират кой ще води бащина дружина и кой ще ги лапа кинтите? Ето, това не могат да се разберат червеног.ъ.з.и.те комунопитеци. Всеки иска да е вожд на световния пролетариат. Както се казва - много вожд, малко индианец.
заглавието

2024.06.28 | 16:49

1
смях! две леви пчели. Две леви ръце се търсят, за да се ръкостиснат.Що не одят у лево?

Добави коментар

Водещи новини