Мехмед Дикме: Ако ГЕРБ и ДПС направят "коалиция на софрата", народът ще ги изгони с камъни

  • 23 юни 2024 18:00

  • 6326
  • 50
Мехмед Дикме: Ако ГЕРБ и ДПС направят "коалиция на софрата", народът ще ги изгони с камъни
© БТВ

Толкова завързано и проблемно никога не е било след 1990 г. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ бившият земеделски министър Мехмед  Дикме по повод опитите за съставяне на правителство.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с лесно могат да намерят пет гласа, въпросът е какво ще се получи нататък, ако направят такава коалиция. Ако направят коалиция между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с с още пет купени гласа, тя ще се нарича "коалиция на софрата", защото основната задача на такава коалиция ще бъде как да се усвоят парите по Плана за възстановяване и и оттам – както казваше един бивш вътрешен министър, да се изнасят с чували. При една такава коалиция народът ще стане и ще ги изгони с камъни. Това е големият им страх, заяви Дикме.

По думите му момента ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ма голяма необходимост за пряка легитимация във властта. Ако те не участват пряко, гласувалите за тях, ще се пита за какво са подкрепил партията. Питам се дали един човек не продаде интересите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с , визирайки съпредседателя на партията Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, посочи бившият земеделски министър. Той призова Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и почетния председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от  да се оттеглят и да се оттеглят и да дадат път на младите във формацията.

Доц. Киселова: ГЕРБ и ДПС трябва да помислят за смяна на лидерите

В момента в най-лоша ситуация с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с – ако отидем на предсрочни избори, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма да вдигнат своята подкрепа, но със сигурност ще има консолидация и вдясно, и вляво, и картината ще бъде коренно различна. Никой да не се плаши от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и от "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" –  те са подкрепени от българските граждани, отбеляза Мехмед Дикме.

Дълбоко се съмнявам, че президентът ще връчи мандата на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", защото ще трябва да обяснява защо го връчва точно на тях, а не някой друг. Вторият въпрос е дали ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще подкрепи мандат и министър-председател, предложен от друга партия. Има един-единствен шанс – ако ще има правителство, то ще е с първия мандат, всичко друго би било пагубно за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. При всички останали варианти България ще отиде на избори, подчерта Дикме.

През годините, всички, които са в правителство са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, отиват в небитието. Много интересно, ако се направи правителство между двете партии, кой ще отиде в небитието. Моят отговор е, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще отиде в небитието, защото на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с нещата са вързани, те са машина за избори, каза още бившият земеделски министър.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6326 50

Свързани новини

Коментари 50

Добави коментар
Бай Дикме

2024.06.24 | 08:40

50
точна приказка казва ! Има някякви остатъци на разум само в ДПС-то, само Грухчо е анахронизъм там, заради борчовете на Доган.
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.06.24 | 06:36

49
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

2024.06.24 | 03:53

47
какво канят разни от нафталина, тоя се ояде и вече започна да дава акъл
Мими

2024.06.24 | 01:16

46
Що квичиш бе! Тия са избрани да работят, а не да си гледат партийките!Продължават ли така народът ще ги измете до един!
Datenschutz NATO

2024.06.23 | 23:43

45
Merkel davashe po 7 Prozent i Olaf Scholz ne moje da pravi voini na Putin iska se po 10 Prozent

2024.06.23 | 23:42

44
Уй да ти го туря в носо.
Datenschutz NATI

2024.06.23 | 23:41

43
Merkel davashe po 7 Prozent i Olaf Scholz ne moje da pravi voini na Putin iska se po 10 Prozent
Тя

2024.06.23 | 22:37

42
ТОЯ МИЛИОНЕР ОТ ДПС ХАХАХАХА
Дедо Петко

2024.06.23 | 22:26

41
Всички отлюспени квичат.

Добави коментар

Водещи новини