Стойнев от БСП призова Борисов лично да проведе разговори за кабинет и да каже какви отговорности може да поеме

  • 23 юни 2024 12:02

  • 1459
  • 15
Стойнев от БСП призова Борисов лично да проведе разговори за кабинет и да каже какви отговорности може да поеме
© Булфото (архив)

Призовавам ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и техния лидер да си влязат във функциите и да положат усилия за сформиране на правителство, защото на този етап изглежда, че самите те не желаят да има такова, коментира в „Неделя 150“ по Българското национално радио зам.-председателят на Народното събрание (НС) от „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

По думите му лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г лично трябва да проведе разговорите и да постави на масата какви отговорности може да поеме за управлението на страната през следващите години.

На този етап, ако гледаме ситуацията в България, нови избори не трябва да има, смята политикът.

Гуцанов иска да се размрази "студената война" между БСП и президента

Според Стойнев всички десни сили в парламента са длъжни да направят конкретни усилия за сформиране на кабинет. За първите два мандата контролният ни орган вече е взел решение, за третия – не, така че нека да се проведат нужните преговори, десните сили в НС да се обединят, посочи той. На този етап като лява партия място в преговори с десните сили, докато те не изчерпат всички възможности, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма, подчерта Стойнев. Ако някой иска нашата подкрепа за конкретна политика, това трябва да стане официално, отбеляза той.

Във връзка с трети мандат, връчен на "Има такъв народ" (ИТН), Стойнев коментира, че още в началото на предизборната кампания БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са се обявили за експертен кабинет като единственото решение на кризата в момента и не вижда проблем в това, че ИТН са припознали тяхната идея. Дали ще го подкрепим, дали ще поискаме третия мандат, зависи от нашите органи, уточни Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на. Удовлетворен съм, че именно ИТН припознаха такова предложение, което ние първи дадохме, следователно можем да намерим разбирателство за един такъв мандат, каза представителят на социалистите, но по думите му БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да решава проблемите на всички, без да им е поискана помощ.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в момента е в много трудна ситуация след изборите, Корнелия Нинова подаде оставка като председател, коментира вътрешнопартийните проблеми Стойнев. Той опроверга твърдения, че в парламентарната им група някой се е обърнал срещу някого, по думите му между депутатите има добра комуникация.

След подобни резултати, надали има европейски лидер, който би се кандидатирал отново, но, все пак, това е въпрос на лична оценка на Корнелия Нинова, отговори представителят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на въпрос дали досегашният председател на формацията би се кандидатирала отново за лидерското място.

Има три месеца, има много спекулации, въпросът засега не стои на дневен ред, посочи той, попитан дали ще участва в надпреварата за председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Според Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на трябва да има разговор с останалите леви формации за обединение, но не трябва да се изпада в еуфория, защото в по-голямата си част тези формации са провели кампанията си на гърба на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. По думите му трябва да се види дали могат да си взаимодействат по политики. На Бузлуджа ще поканим всички леви формации, леви политици, напуснали формацията, да дойдат, да видим дали можем да си подадем ръка, каза Стойнев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1459 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
истината

2024.06.23 | 20:20

15
А бе стойнев ,какви разговори и за какво разговори с мутра бандит мародер на Българската държава .Вместо да го ненавиждате вие от БСПискате да се видите и да водите разговори .За какво бе стойньоле неграмотно и нищо не правещо в парламента
истината

2024.06.23 | 20:20

14
А бе стойнев ,какви разговори и за какво разговори с мутра бандит мародер на Българската държава .Вместо да го ненавиждате вие от БСПискате да се видите и да водите разговори .За какво бе стойньоле неграмотно и нищо не правещо в парламента
тиквата

2024.06.23 | 16:01

13
величе или зъзраждане

2024.06.23 | 15:21

12
ВЕЛИЧИЕ- ВОЛЯ НАРОДНА, ВОЛЯ БОЖИЯ!

2024.06.23 | 15:14

11
ЕДНА Е ИСТИНАТА И ТЯ Е, ЧЕ НАРОДА НИ ЗАСТАНА ЗАД ВЕЛИЧИЕ. ВОЛЯ НАРОДНА, ВОЛЯ БОЖИЯ!

2024.06.23 | 14:22

10
​ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЕЛИЧИЕ!

2024.06.23 | 14:06

9
VREME E DA UMIRAT DEZATA NA EVROATLANTI4ESKITE MAIMUNI

2024.06.23 | 13:29

7
НАТО Е ПРОВОКАТОР УБИЕЦ! ДАНО ДА ОСЪЗНАВАТЕ ВЕЧЕ, ЧЕ НАТО САЩ НЕ ОХРАНЯВА НИКОГО, А ЧЛЕНОВЕТЕ НА НАТО САЩ ВОЮВАТ ПО ПРИНУДА С ПОСОЧЕНИТЕ ЗА ВРАГОВЕ ОТ САЩ. САЩ СПИРАТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКИТЕ ЗА ПОРЪЧАНО И ПЛАТЕНО ОРЪЖИЕ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ПРЕДОСТАВЯТ НАЛИЧНОТО СИ ПЛАТЕНО И СОБСТВЕНО ВЪОРЪЖЕНИЕ НА УКРАЙНА БЕЗВЪЗМЕЗДНО И НЕ УМРАТ В УКРАЙНА ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ВПК НА САЩ. Е БАССИ ЗАЩИТАТА КОЯТО ПОЛУЧАВАТ ДЪРЖАВИТЕ В НАТО ОТ САЩ. ТАКА НЕ СМЕ РАЗБИРАЛИ ЗА ЧЛЕНСТВО В НАТО! ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО ВЕДНАГА И НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ, ИМАЙТЕ ДОСТОЙНСТВО! ДА ИЗГОНИМ САЩ БАЗИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, КАКТО ГИ ГОНЯТ ОТ АФРИКА, МАЛА ЯЗИЯ И АЗИЯ!

2024.06.23 | 13:38

8
ТОЧНО ТАКА!
В крайна сметка

2024.06.23 | 13:15

6
Цар Бойко ще реши какво правителство ще има.

2024.06.23 | 12:58

5
Българския дух се събуди, роди се Величие!

Добави коментар

Водещи новини