Белобрадова: Борисов се опитва да сключи сделка със съветския дявол, за да се отърве от Пеевски

  • 21 юни 2024 13:25

  • 2888
  • 6
Белобрадова:  Борисов се опитва да сключи сделка със съветския дявол, за да се отърве от Пеевски
© Getty Images

Във Фейсбук депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Елисавета Белобрадова коментира решението на служебното правителство на Срещата на върха на НАТО във Вашингтон освен премиерът Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, да отиде и президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

"Как Борисов се опита да изпрати Радев на Срещата на върха на НАТО. Преди да се конституира Народното събрание служебният министър-председател отправи официално запитване до нас дали да ходи той или някой друг на Срещата на върха на НАТО във Вашингтон от 9 до 11 юли. Това е в правомощията на Министерски съвет и независимо че има служебен кабинет, е ясно кой трябва да отиде. Изненадващо днес, обаче, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г къде завоалирано, къде ачик-ачик направо си предложи Радев да отиде. Днес на председателски съвет в Народното събрание ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отново направи това предложение. Затова е редно да обърнем внимание на няколко неща. Първо, нашият мишест президент не пожела да удостои с присъствието си срещата на представители на НАТО в България и се скри в Унгария да прави Европа great again с Орбан. Той, като един съвременен Ленин, би отишъл в Полша, но вероятно в Полша щяха да го бият, ако го видят", посочва Белобрадова.

"Второ. Очевидно е, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се опитва да се отърве от прегръдката на Пеевски като е започнал да работи с президента, за да спаси кожата. Опитва се да сключи сделка със съветския дявол и да прати човекът в България с най-отявлените антиевропейски и антинатовски възгледи да ни представлява. Аз разбирам, че да си между Радев и Пеевски не е много приятно, но, както се казва в любимия стар виц: "да бяхте помислили за това по-рано, госпожо", заявява депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

И Главчев, и Радев ще участват в Срещата на върха на НАТО

"Трето, другите партии, които подкрепят ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, са БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". Сами си направете изводите. Отчаянието, което демонстрира Борисов, е плашещо за България, защото Срещата на върха на НАТО е един от най-важните политически форуми в такъв момент, който да представлява политиката на България. Тя може да реши бъдещето на континента и на света, както и мястото на България в едно евентуално ново разделение с желязна завеса. Да изпратим човек, който работи против националните интереси на България и който се снима като идола си от кръста нагоре, би било грешка, която после няма поправяне. Присъствието на Радев и неговото легитимиране като лидер може и да е началото на пътя по разрушаване на парламентарната република. Инак, ние знаем какво се опита да направи Главчев в казуса Сребреница. Знаем, но се надяваме, че спазвайки правилата, по които се управлява страната, ще му се внуши достатъчно ясно, че място за колебание на коя страна сме, няма. Надяваме се все още, че всички граници на национално предателство не са преминати", пише още Елисавета Белобрадова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2888 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.06.21 | 20:21

6
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
тая па.чавра

2024.06.21 | 15:38

5
ще нарича президента на родината ни България избран с 1.5 млн гласа - мишест, марш от България мършо грантоядска кра.варска
ква е тая

2024.06.21 | 15:35

4
че всеки ден има статия кво е написала у фейсбука си ... а да, от грантоядското котило ... вън от България из.роди
Гг

2024.06.21 | 14:59

3
А тая е нелигитимна, умряла евроатлантичекса особа, плод на извратена американска мисъл!

2024.06.21 | 13:48

1
джипко бибитков си е путьовец по душа. Не случайно похарчи милиарди за газопровод, който подави на руснаците заедно със земята. Къде е пътната карта за газопровода, гробарите? Някой?

2024.06.21 | 14:13

2
Нещастен т р ол си ти. А чернобрадова още сънума мокри сънища с бб

Добави коментар

Водещи новини