Павела Митова: ИТН ще участва в разговори с всички политически формации в НС

  • 21 юни 2024 08:42

  • 466
  • 4
Павела Митова: ИТН ще участва в разговори с всички политически формации в НС
© БНТ

Ще участваме в разговори с всички политически формации, но смятаме, че единственият начин да се реализира нещо стабилно е чрез нас, защото ние можем да говорим с всички. Това заяви в "Денят започва" депутатът от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Павела Митова.

На въпроса ще преговарят ли ИТН за имена на министри тя отговори: "Това е правилният начин за процедиране, защото когато говорим за експертен кабинет, не го разглеждаме през призмата на г-н Борисов, който смята, че в експертния кабинет трябва да бъдат експерти от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на тази и тази позиция".

По думите ѝ въпросните експерти трябва да бъдат, доколкото е възможно, независими фигури.

Проф. Чорбанов разкри имали ли са среща, за да подкрепят Назаря

Няма друг способ да се поеме някаква политическа отговорност и да започне работата на 50-ото НС - така Митова отговори на въпроса защо ИТН е подкрепила кандидатурата на Рая НазарянРая НазарянРая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. в град Варна. Тя е за председател на парламента. Митова отново изтъкна, че парламентарната групае гласувала подкрепа на всички кандидати без Виктория Василева.

"Аз лично не гласувах за Виктория Василева, защото имам свои лични съображения, че когато един политически номад се премести от една в друга парламентарна група, трябва неговите бивши колеги да изразят своето становище чрез въздържание от гласуване".

Според Павела Митова първият мандат вероятно няма да бъде осъществен,

"Поради простата причина, че ПП-ДБ се обявяват за опозиция на нещо, което все още не съществува. Няма как ти да бъдеш изпращан в НС, за да бъдеш опозиция, но дори не знаеш на какво си опозиция, не знаеш целите. това е леко шизофренно".

Последвайте канала на

Росица Валентинова
466 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.06.21 | 10:14

4
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.06.21 | 10:12

3
Разбира се. Който плати най-много, той ще получи златното пръстче.

2024.06.21 | 09:10

2
ВЕЛИЧИЕ Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.
Ак47

2024.06.21 | 09:00

1
Една тройка с тая и райчето и ще тръгне държавата по мед и масло

Добави коментар

Водещи новини