Нинова: Борисов се страхува от Пеевски, търси партньор за параван

  • 19 юни 2024 18:07

  • 3229
  • 40
Нинова: Борисов се страхува от Пеевски, търси партньор за параван
© БТВ

Мисля, че ще има правителство между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", не знам в каква форма. И мисля, че е необходимо да има, още едни избори ще са катастрофа, няма да се явят и тези 30%, които се явиха на последния вот. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която подаде оставка като председател на партията след изборите 2 в 1 на 9 юни.

Ние, разбира се, ще гласуваме против такова правителство, добави тя.

Попитана дали отделни депутати от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е може да подкрепят евнтуално правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", Нинова заяви: "Не вярвам, че ще изглупеят дотолкова, аз ще направя всичко възможно това да не се случи. Винаги е имало опити за влияние отвън, но аз съм ги спирала. Моделът "Борисов" е вреден за България. Каквото мога, ще направя в групата да не подкрепяме правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Борисов предизвика изборите, за да отслаби "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и те да са по-удобен партньор. По-малкият партньор винаги може да бъде притискан от по-големия. В момента Борисов се страхува от Пеевски и търси още един партньор за параван. Ако "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" го направят отново, са си изгубили ума, подчерта бившият лидер на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

ГЕРБ - СДС призова за правителство на споделена отговорност

Тя посочи, че е подала оставка заради "катастрофалните" резултати на "червените" на вота. Оттам нататък тръгнаха сложни процеси в партията. Искам да се обърна към социалистите и да има кажа, че те са истинската партия и в техни ръце е спасението на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Някъде натрекоха случилото се "дворцов преварт с пионки", защото зад това, което сега се случва с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, стоят съвсем други сили, посочи Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Искам да кажа на хората да не се поддават на хаос, да са истински социалисти и всичко ще се оправи. През годините се изправих срещу пет много големи групи хора и интереси, те се обединиха и това, което се случи с мен, е естественият завършек. Сега тези хора искат реванш. Първата група са т.нар червени барони. Втората група са "червените" олигарси, които използват БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да трупат лично богатство – тип Гергов или Кирил Добрев. Третата група е либералното, олицетворявано от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Те никога няма да ми простят битката с джендър идеологията и политиката ми спрямо мигрантите. Четвъртата група е т.нар. дълбока, паралелна държава, моделът "ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в", моделът "Пеевски" и всичко около този модел. В последните години като пета група се включи и президентът Радев, коментира тя.

В момента моите колеги са пешки в чужди ръце и донякъде ми е жал за тях. Ще ги употребят да свършат мръсната работа и ще ги изхвърлят. Те сега са опиянени и правят грешка след грешка, каза още Нинова, като увери, че няма вариант да си оттегли оставката.


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3229 40

Свързани новини

Коментари 40

Добави коментар
Никога вече ГЕРБ

2024.06.25 | 16:06

40
Борисов е престъпник
Анонимен

2024.06.21 | 13:06

39
Стига с тази Нинова я в ъгъла видяхме някакви лайна изсра
Попов

2024.06.21 | 11:42

38
Анонимен,що не пиеш тия хапчета редовно,ей бога му,!!
иванчо

2024.06.20 | 10:48

37
катастрофа ама и ние ще сме съучастни, до сега не се съюзихте с Герб и се сринахте до 150 хил. не ви ли светна лампата, че това е грешно!
тиквата

2024.06.20 | 10:41

36
бойко е лапни п ишка на дпс
Анонимен

2024.06.20 | 06:41

35
Тая вече нали е в низините още ли се изказва

2024.06.20 | 06:37

34
"Величие"
Datenschutz

2024.06.20 | 05:13

33
Deva Maria (2pati Ritual 18 Jahre alt) e moita na Bachkovo -Stella Andreas Plovdiv Berlin

2024.06.20 | 04:46

32
Gott e balgarin
Валя

2024.06.20 | 01:35

31
Имам чувството че кравешката шунда Нинова гледа като насрана

Добави коментар

Водещи новини