"Възраждане"ще спази традицията си - явен юрист ще е техен кандидат за председател на НС

  • 19 юни 2024 08:19

  • 181
  • 2
"Възраждане"ще спази традицията си - явен юрист ще е техен кандидат за председател на НС
© Кадър БНТ

Цончо Ганев от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" не каза кой е кандидатът на партията за председател на 50-ото Народно събрание ( НС).

Той разкри пред БНТ, че "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" ще спази традицията си - явен юрист ще е техният кандидат за председател на НС.

На въпрос кои са партньорите на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" в този парламент, той отговори, че това са гражданите, както и партиите, които споделят политиките им.

БСП ще предложи Драгомир Стойнев за председател на парламента

Според Ганев има опасност днес да не бъде избран председател на Народното събрание. Ако пък бъде избран председател днес, това би означавало, че правителството е ясно, допълни той.

Първият законопроект, който "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" ще внесе в 50-ото Народно събрание ще бъдат промени в Изборния кодекс, които да ограничат броя на секциите за гласуване в чужбина и да заложат мерки срещу фиктивната регистрация на адреси.

Ганев допълни още, че като опозиционна сила "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" е за нови парламентарни избори.

Последвайте канала на

Десислава Станева
181 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
както винаги

2024.06.19 | 09:09

2
явен йорист, неявен путинист и съвсем откровен тъпанар.

2024.06.19 | 08:36

1
да ней Константина Петрова от Толбухин, лапачката на Костадинов дето му празни кисиите дет го види

Добави коментар

Водещи новини