Националният съвет на БСП: Време е да поставим ново начало!

  • 15 юни 2024 15:41

  • 588
  • 7
Националният съвет на БСП: Време е да поставим ново начало!
© Булфото, архив

Националният съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е проведе заседание днес. На него бе избран временен председател, който да довърши мандата на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която подаде оставка заради незадоволителни резултати на вота 2 в 1. Нейният заместник Атанас Зафиров бе посочен от членовете с почти пълно мнозинство.

След заседанието от Националния съвет разпратиха и официално изявление до медиите.

"Разделението в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и лявото пространство ни доведе до катастрофални резултати. Те ясно показаха, че е дошло време за промяна и обединение. Обръщаме се към всички социалисти и ляво мислещи хора, към всички несправедливо изгонени, незаслужено обидени и изоставени от партията: Нека да поставим ново начало! Това, което ни свързва, е много повече от това, което ни разделя. Заедно трябва и можем да се противопоставим срещу всички антисоциални процеси, които се случват в България и Европа. Срещу ястребите и войнолюбците. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е готова за равноправен и добронамерен диалог с всички леви сили и хора в България.

БСП няма да подкрепят правителство, не искат Калоян Методиев в парламентарната си група

"Промяната в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е възможна и вече е в ход. Нека всички да бъдем част от нея! Нека на Бузлуджа да бъдем заедно!", призоваха от столетницата.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
588 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Лилипутин

2024.06.16 | 18:57

7
ТАМ КЪДЕТО НЯМА ЛУСТРАЦИЯ Е РОСКА П Е ДЕ РАЦИ Я!!!...Росите са викингско племе прокудено от викингите. За това племе викингите казват,че не са раждани,а са из с рани-толкова гнусни и нагли били. Росите са били наричани от българите-людоеди. България се е простирала от Белград до Китай. Конфуций е написал"Аз съм ученик на българите". С поголовна сеч росите избиват българите и заграбват земите ѝ. Американските и английските тъпанари са виновни да осмърдява роската смрад човечеството. Също и японските глупаци,които и "подариха"милион и половина армия от българските колонии за борба срещу Паулос.Америка въоръжава росите да воюват срещу хитлерюген-10-12годишни деца,за да си закачат парцалите по райхстага. Сега росите ще прелъжат китайците и...все такааа...до края на москваааа... Амин дай Боже...СЕСЕСЕРЕ СЕ ИЗ С РА-ОТИДЕ ПО КАНАЛЕН РЕД,СЛЕДВАН ОТ РОСКАТА П Е ДЕ РАЦИ Я В СЪЩАТА КАНАЛИЗАЦИЯ.ИЗ С РАНИТЕ РОСИ ВИНАГИ НАГЛО СА ЗАЯВЯВАЛИ,ЧЕ ГРАНИЦИТЕ НА пРОСИЯ СА НАВСЯКЪДЕ.Питам рособългарските кремълски екскременти има ли точица на Земята или във всемира да не е с право на собственост на господарите ѝ-из с раните роси?

2024.06.15 | 16:16

2
Време е БСП да отиде в канала завинаги
ПРОСЕК

2024.06.16 | 00:44

6
СЕСЕСЕРЕ СЕ ИЗ С РА-ОТИДЕ ПО КАНАЛЕН РЕД,СЛЕДВАН ОТ РУСКАТА П Е ДЕ РАЦИ Я В СЪЩАТА КАНАЛИЗАЦИЯ. СЕСЕСЕРЕ РОСИЯ СЕСЕСЕРЕ.

2024.06.15 | 17:07

3
пътеводител на галактическия пътешественик... Ха-ха-ха!
ПРОСЕК

2024.06.16 | 00:43

5
СЕСЕСЕРЕ СЕ ИЗ С РА-ОТИДЕ ПО КАНАЛЕН РЕД,СЛЕДВАН ОТ РУСКАТА П Е ДЕ РАЦИ Я В СЪЩАТА КАНАЛИЗАЦИЯ. СЕСЕСЕРЕ РОСИЯ СЕСЕСЕРЕ.

2024.06.15 | 18:31

4
......пак в тия.

2024.06.15 | 16:12

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини