За първи път "БСП за България" остава без депутат от Хасковска област в НС

  • 14 юни 2024 15:45

  • 1771
  • 0
За първи път "БСП за България" остава без депутат от Хасковска област в НС
©

За първи път "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" остава без депутат от Хасковска област в Народното събрание в най-новата история на България. Това става ясно от решение на Централната избирателна комисия за разпределение на мандатите след изборите на 9 юни, пише haskovo.net.

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще има трима представители. Това е Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, който е избран и от Разград. Коалицията изпраща още рекордьорът по преференции Георги Станков и Иван Минев, който става депутат с преференции, като измества третия в листата.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с има два мандата от Хасково. Така в парламента влизат водачът Станислав Атанасов и Мюмюн Мюмюн.

Един мандат получава "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". В 50-ото Народното събрание влиза Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, който бе и кандидат от Пловдив. Към момента втората в листата Катя Панева няма да бъде част от парламента.

Спрягат имената на трима кметове от ГЕРБ за премиер

От „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ - Хасково в Парламента отново ще изпратят Георги Георгиев, който бе депутат от региона и в предходното Народно събрание.

Александър Марков от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" ще бъде представителят на региона в следващото Народно събрание.

Днес изтече срокът, в който избраните от два района, трябва да заявят писмено пред ЦИК откъде влизат в Народното събрание. Това трябва да направят Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1771 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини