Политологът Марая Цветкова: Хората не вярват в експертен кабинет

  • 14 юни 2024 10:06

  • 707
  • 6
Политологът Марая Цветкова: Хората не вярват в експертен кабинет
© Фейсбук

"Беше ясно, че някоя от тези формации ще бъде "пробутана" в Народното събрание. Някои говореха за партията на Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент МЕЧ, други – "Синя България" или "Солидарна България". Трети допускаха, че това може да бъде "Величие" - тези хора олицетворяват нихилистично поведение на българина и той много лесно се разпознава в това. Голяма част от говорещите глави по медиите не обръщат внимание на такива бълбукащи явления", отбеляза тя в интервю за БНР.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

Има слухове, че след изборния погром коалицията "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" може да се разцепи. Това може да се случи и една от формациите може да колаборира за редовно правителство, коментира политологът.

Заявката за експертен кабинет с няколко министри на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в звучи логично, но хората не им вярват, като кажат "експертен кабинет", заяви тя. Според нея този път Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма как да обясни на хората в партията, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще участва в управление, без да бъде мандатоносител.

Явор Сидеров: В тезата на Борисов за бъдещо правителство има противоречие

Оставката на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е смислена, но доста закъсняла, посочи Цветкова.

Тя си обяснява мълчанието от партийните централи със "ступор и шок от резултатите".

"Вече имаме нов жанр – следизборно клипче от гората. Не се оправя така демокрацията. Вече сме хванали гората. Това нито е демократично, нито е адекватно", каза още Марая Цветкова

Последвайте канала на

Константин Тодоров
707 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
политолог означава врачка

2024.06.14 | 13:15

6
Политологът Марая Цветкова: Хората не вярват в експертен кабинет НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА ХОРАТА! семейството ми и приятели вярваме в експертен кабинет.
Какъв "експертен",

2024.06.14 | 11:52

3
като тиквата ясно каза, че иска тикви на важните министерства? Или е експертен и там са експерти (които откъде ще ги намерят е друг въпрос), или са тикви на власт и тогава има само грабеж, простотия и некадърност.
Е, те на тиквите

2024.06.14 | 12:02

5
това им е "експертизата".
какво

2024.06.14 | 11:31

2
какво значи експертен?? няма такова понятие в конституцията. другите дето ги назначават не са ли експерти?????
Ха, ха, ха

2024.06.14 | 11:52

4
Ти с втория въпрос сигурно се бъзикаш нещо.
asdasda

2024.06.14 | 11:14

1
A ti koq si MA s tova smeshno izmisleno ime? Vijda si maika ti i bashta ti kolko sa prosti da te krastqt taka!!!

Добави коментар

Водещи новини