Ваня Григорова: Нинова няма да си тръгне

  • 13 юни 2024 14:51

  • 1821
  • 0
Ваня Григорова: Нинова няма да си тръгне
© Булфото (архив)

"Това, което вероятно ще се случи, е да се състави правителство, като отделни представители на партиите ще бъдат в управлението, но няма да носят отговорност за последиците от решенията, които ще взимат. Това няма да спомогне за това да се провежда политика в интерес на гражданите". Това мнение изказа пред БНР лидерът на "Солидарна България" и общински съветник в София Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на.

Все още не се е състоял коалиционен съвет, който да направи анализ на случилото се на изборите, посочи тя, но заяви категорично, че ще продължат взаимодействието си с "Изправи се, България", "Българската Левица" и Обединената Социалдемокрация.

"Нашето взаимодействие не е краткосрочно, не е със самоцел влизане в НС. Това можеше да бъде механизъм, който да ни помогне да осъществим нашите цели, които преследваме от години. Това, че няма да бъдем част от НС, не означава, че сме забравили за това какво искаме да променим в страната, така че българските граждани, работещите такива, да се чувстват по-добре в страната си. Ние ще внасяме предложения в НС. От поведението на народните представители ще се види кой иска и кой не иска реално да спомогне реално за повишаване благоденствието на хората".

Корнелия Нинова подаде оставка

В предаването "12+3" Григорова заяви, че е възможно да работят с отделни личности от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. И в момента има сътрудничество помежду ни, уточни тя. Според нея Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за няма да си тръгне:

"Опасявам се, че трети път оставка не означава реална воля за поемане на отговорност за това, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е беше свита от над 900 хил. избиратели до 150 хил. в рамките на няколко години".

Тя смята, че няма да има президентски проект, начело на който да застане Румен Радев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1821 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини