Атанас Зафиров (БСП): Оставката е личен акт, грешки в кампанията няма

  • 12 юни 2024 07:46

  • 1330
  • 5
Атанас Зафиров (БСП): Оставката е личен акт, грешки в кампанията няма
©

Оставката на г-жа Нинова е искрена, не сме коментирали дали пак ще се кандидатира. Трябва да я попитате нея. Това заяви Атанас Зафиров в ефира на Нова телевизия. 

По думите му така или иначе мандатът на Нинова изтича, по нашия устав има право да се кандидатира. Не е такъв редът, че да я предлагаме пак. Ситуацията е напрегната, оставката е личен акт, надявам се, че тя е осмислена от г-жа Нинова. Грешки в кампанията не бяха допуснати, каза той. 

Корнелия Нинова подаде оставка

Що се отнася до изгубените гласове, той заяви, че не само те губят гласове. "Вземат се мерки", каза Зафиров.

"Ръководството е в процес на довършване на мандата. Ще бъдат сменени всички ръководства вътре в партията", обясни още той. 

На партията ѝ е нужна консолидация. Надявам се новото ръковдство да подаде ръка на всички. В лявото нищо не може да се случи без БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, уточни Зафиров. 

"Ако някой си въобразява, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е отслабена и ще бъде лесна плячка - това няма да стане. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да се разпадне, ще си вземем поуки и няма да допуснем БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да бъде овладяна", отсече Атанас Замфиров. 

Той отсече, че няма да подкрепят Борисов. "Ако се предложи експертен кабинет, ясно разграничен от партиите, не би трябвало да има значение кой е носител на мандата", обясни още той и добави, че това, което казва в момента е условно. 

Последвайте канала на

Калина Христова
1330 5

Коментари 5

Добави коментар

2024.06.12 | 10:58

5
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
червено.г.ъ.зи комунопитеци

2024.06.12 | 09:07

3
А бе шопар тлъст - вие комунопитеците сте една огромна грешка.
Краднелия Техноимпексова

2024.06.12 | 09:10

4
Краднелката си направи верига хотели в Халкидики - Мираджио Спа Ризортс - регистрирани на брата на шефа на БZП Красно село и не и пука вече. От оръжейните сделки с Украйна през посредници направи стотици милиони, от рашките също направи яко кинти - не можем да и стъпим вече на малкия пръст.
патриот

2024.06.12 | 08:56

2
ти за какво си там свиняр крадлив

2024.06.12 | 08:37

1
ДПС завземат страната ни!!!Масово правят далавери с гласовете и купуват мангалите чрез престъпници така наречени мафиоти

Добави коментар

Водещи новини