Жечо Станков: Гласувам за спазените обещания и за перспективата

  • 09 юни 2024 14:38

  • 313
  • 1
Жечо Станков: Гласувам за спазените обещания и за перспективата
©

„Винаги съм казвал, че политиците трябва да спазват на първо място обещанията си. Днес гласувам за спазените обещания и за перспективата. Гласувам да се върне нормалността в държавата“, заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС във Втори МИР-Бургас Жечо Станков. Той упражни правото си на глас в ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ . 

Станков подчерта, че всеки политик, когато отиде в София, трябва да действа така, както биха действали и избирателите, които му възлагат задачите.

„Трябва да прекратим експериментите в държавата на принципа „проба-грешка“. Нужно е хора с опит да застанат начело на страната и с политическа отговорност да доведат започнатото докрай. Бургас трябва да продължи да бъде приоритетен регион за правителството в София.“, подчерта той.

По думите му много често се подценява ролята на Европейския парламент и понякога хората не разбират колко е важно да имаме добри политици там. 

Бойко Борисов гласува: От "заклинанията" сутринта, аз не виждам как ще се състави правителство

„Преди да се случи нещо в България като европейска политика, без значение в коя сфера – здравеопазване, образование, социални дейности, енергетика – основите се поставят в Европа. Там се изгражда първичното законодателство, което ние впоследствие като държава членка интегрираме в нашето законодателство. Изключително важно е да изпратим кадърни хора с опит, за да могат да те придвижват и да защитят българския интерес.“, каза още водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас.  

Последвайте канала на

Калина Христова
313 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Очевидец 04

2024.06.09 | 20:25

1
предлагам, всички будни Българи дружно да се и.з..с.с..@.р.е.M Е голямата и миризлифаь усть на Българо убиецаь .. БОЙКоь Методиевь Борисофь поь известень сь прозвището. Б.А.Й.Ьх.О.й, и така да го з адавимь и У.м.ъ..р.т.в..и.м час по скоро с Л.а.й.н.а Предлагам,всички будни Българи дружно да се и.з.с.с.е.р.е.м в голяматаь иb миризлифаь усть на Българо убиецаь .. БОЙКоь Методиевь Борисофь по известень сь прозвището. Б.А.Й.ь х.О.й и така да го з адавимь и У.м.ъ.р.т.в.и.м час по скоро с Л.а.й.н.а

Добави коментар

Водещи новини