БСП се срещна с енергетиците, предлагат отлагане на либерализацията на тока с три години

  • 25 април 2024 14:44

  • 465
  • 3
БСП се срещна с енергетиците, предлагат отлагане на либерализацията на тока с три години
© Булфото, архив

Отлагане на либерализацията на пазара на електроенергия с три години ще предложи в пленарна зала лидерът на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Това обяви тя пред журналисти в парламента след среща с протестиращите миньори и енергетици, предава БТА. 

Нинова разясни, че в зала ще бъде направено редакционно предложение за три години отлагане на либерализацията, каквото било искането на протестиращите. 

По наше искане отпадна да се гласува Пътната карта за климатична неутралност, която допълнително слагаше кръст на въглищната индустрия. По наше искане днес ще се отложи либерализацията. Ние сме предложили да се отложи с една година. След разговорите с протестиращите ще внесем в зала тяхното предложение – ще направя предложение за корекция в текста и да се отложи с три години, заяви Нинова. 

Доволни сме от финала на този парламент за добре свършена работа в полза на хората, коментира Нинова във връзка с гледаните днес в пленарна зала предложения на левицата. 

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" посочи, че докато няма модел, в който всички да знаят какви са техните отговорности, няма смисъл да хвърлят държавата в хаос. 

Енергетици и миньори блокираха центъра на София

Депутатите обсъждат на второ четене отлагането на либерализацията на пазара на електроенергия, предвидено в проектопромени в Закона за енергетиката.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
465 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 07:02

3
❤️ Г­­­о­р­­е­щ­и­­­ ­­м­­о­­м­­и­ч­­е­­­т­­а­­ ­в­­­и­­ ­­­о­ч­а­­к­в­­а­­­т ­­­-­­ X­­1­­8­­.­­­F­­U­­N
БАНКАИНСКИ ИНФАНТИЛЕН Д Е Б И л

2024.04.25 | 15:13

2
кои сха ви палща ток вее?/ ма н галите ли веее ахаххахХАХХАААА???// ПРо СИА приклу4и
Иво

2024.04.25 | 14:54

1
Кравешката шунда е много долна

Добави коментар

Водещи новини