Татяна Дончева: Ваня Григорова поиска да ръководи "Левицата" еднолично

  • 24 април 2024 17:51

  • 3799
  • 12
Татяна Дончева: Ваня Григорова поиска да ръководи "Левицата" еднолично
© БТВ

Промените в Конституцията са пълно недомислие, те не могат да променят средата, освен към по-лошо. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на "Движение 21" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

Хората имат възможност да видят ефекта от промените по отношение на служебното правителство. Да поднесеш служебното правителство на тепсия на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е проява на върховна глупост. Промените в частта за съдебната система са също толкова недомислени и глупави, но това ще стане ясно по-късно, заяви Дончева.

В сегашното безвластие избуяват най-порочните неща, проблемите в системата, добави тя.

"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и всякакви присъдружни трябва да спрат да спекулират в обществото, че са единствените, които искат реформи в съдебната система и върховенство на закона. Те искат да овладеят съдебната система, но тя е овладяна от Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и те не могат да се преборят с него, посочи лидерът на "Движение 21".

Тези промени трябва да се случат в парламента при подходящо мнозинство, което не е лесно за получаване, но най-вече трябва да е ясно какво и защо искаме да се променя, отбеляза Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Тя коментира и акцията, при която директорът на Агенция "Митници" Петя Банкова беше задържана и впоследствие обвинена за участие в организирана престъпна група, както и появилите се снимки, на които бившият главен секретар Живко Коцев и бившият министър на вътрешните работи Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския са заснети със сочените за контрабандисти Марин и Стефан Димитрови.

Изслушват Бойко Рашков и Петър Тодоров в комисията за митниците

Да са си направили сметката с кого се снимат, но като юрист трябва да кажа, че контрабанда по снимки няма как да с докаже. Докато не се докаже коя контрабандна стока е влязла през митниците, делото не може да завърши с успех. Ще има "рекъл – каза", отбеляза Дончева.

В отговор на въпрос тя заяви, че не е вярно, че лявото политическо пространство се раздробява.

Лидерът на "Движение 21" съобщи, че Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на е била поканена да участва в коалиция "Левицата", но е поставила неизпълними условия.

Постави такива условия, които никоя уважаваща себе си политическа партия и политик няма да изпълни – да влязат в коалицията партиите без лидерите, тя да ги ръководи еднолично, еднолично да взема решения по всички въпроси – от политиките, през приоритетите, до листите, хората, подредбите и т.н. Аз попитах моите структури и те ми казаха – ние не сме ти крепостни, за да ни даваш на когото и да било. За нас това е неприемливо. Дали ще се окаже приемливо за Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, предстои да видим, коментира Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

В политиката има такива неща, не ги упреквам. "Левицата" си върви спокойно, последователно. Ще вървим към обединяване на повече и повече леви субекти, които да работят да работят в полза на трудовите хора, каза още Дончева.

Стана ясно с коя листа Ваня Григорова ще става депутат


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3799 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2024.05.25 | 07:04

12
❤️ Г­­о­­­р­­е­­щ­и­­ ­­м­­­о­­м­­и­­ч­­­е­т­­а­­ ­­­в­­и­­ ­о­ч­а­­­к­­в­­а­­­т ­­-­ X­1­­8­­­.­F­U­­N

2024.05.04 | 10:05

11
Възможно ли е cтара мома на 60 години да управлява държавата? И в Гepмания не се получи с Мepкел. Тя реши да отмъсти на гepманките като внася нeгри и ислямисти.

2024.04.24 | 22:11

9
Щом червените реват, значи е напредък.

2024.04.25 | 00:13

10
Тая реве винаги
Пенсийо

2024.04.24 | 18:17

3
Ходи плети терлици бабо!

2024.04.24 | 21:42

8
Може само да плюе и то близък огън.

2024.04.24 | 18:56

5
Вече недовижда та и това не може
пълни пумиари

2024.04.24 | 21:07

7
бацо и пие из теклиа ме н зис н атоа а у руд със сламка и се оригва на Л.. аи на.... БАЦО БАНКАИНСКИА

2024.04.24 | 19:52

6
Поправкаджийката, не разбра ли? В прав текст - освободи държавата и хората от личността си. Ти олицетворяваш всичко, от което се опитваме да се отървем!
Асен

2024.04.24 | 18:17

4
А на вас дъртите миндили никак не ви се хареса.

2024.04.24 | 18:07

2
taka e babe donceva mladite i kadarnite shte razkovodiat a babite kato teb shte gledkat i pluvat ot strani.

2024.04.24 | 18:03

1
Я вампир

Добави коментар

Водещи новини