Росен Желязков отговори на Нинова за новите изменения в правилата на НС

  • 19 април 2024 09:36

  • 2534
  • 4
©

Не знам кой иска оставката. Има си ред – 1/3 от народните представители, дискусиця, гласуване в зала. Нинова ви е запознала с едно изменение в правилата. Надявам се отново да прочете текста, който е изменен. Това заяви председателят на парламента Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети пред журналисти в парламента. 

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

Ограничава се възможността на отделен народен представител по време на предизборната кампния да прави срещи и да изпозлва сградите на Народното събрание. Забележете текста, който е действал през годините – пресконференции, среща с журналисти, кръгли маси, дискусии и други мероприятия с участие на външни лица се провеждат в НС по предложение на председателя на парламента, комисия, или народен представител. Единствената разлика е, че се ограничава възможността на отделен народен представител да прави в предизборната кампания срещи и да използва сградите на НС за ивент плейс. Представете си 240 народни представители да използват сградата за предизборни мероприятия. Това е разликата. Иначе парламентрани групи, комисии ще имат неограничена възможност да изпозлват, обясни Желязков.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по всяко време може всичко, защото е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Но не може да направи бележита годишнина на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в Народното събрание, каза още той. 

БСП поиска оставката на Росен Желязков

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2534 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 07:22

4
❤️ Г­о­­­р­е­­щ­­и­ ­­м­­о­­м­и­ч­­­е­­­т­­а­­ ­­в­­­и­­­ ­о­ч­­а­к­­в­а­т ­­-­­­ X­­1­8­­.­­F­­U­­N
алф

2024.04.19 | 11:07

3
ше доде путн и ше ви еб сичките проси милицифки наред

2024.04.19 | 10:51

2
Ейййй Тъпа-нар, оперират хора фиктивно и наистина без нужда, за да точат здравната каса лекари-престъпници. Кога ще направите нещо?Кога закони за тези Менгелета ще има?

2024.04.19 | 10:35

1
КАТО НЕ ЗНАЕШ ЗА КАКВО СИ ТАМ? ОСТАВКА!

Добави коментар

Водещи новини