Бившият вътрешен министър проф. Вучков: Недопустимо е протоколи от разпити да изтичат по медиите

  • 17 април 2024 18:06

  • 521
  • 5
Бившият вътрешен министър проф. Вучков: Недопустимо е протоколи от разпити да изтичат по медиите
© БТВ

Иска ми се да вярвам, че ставащото в момента е истинска битка с корупцията. Няма да разберем това обаче в скоро време, защото трябва да видим осъдителна присъда, а това ще отнеме месеци-години.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ експертът по национална сигурност и бивш вътрешен министър проф. Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г., който коментира скандалите от последните дни в държавата. 

Коцев се яви на разпит по разследването за Агенция "Митници"

"Поведението на главния секретар Живко Коцев, който познавам поне от 15 години, е осъдително, най-малкото от морална и етична гледна точка. Той трябваше да селектира своите контакти. Пораженията върху МВР са сериозни. Живко Коцев бе един добър полицай и имаше една нелоша професионална кариера, която за съжаление приключва по този начин. Още по-голямо е съжалението, че той беше водещата професионална фигура в МВР и се стигна до тук. Аз лично не съм чувал за негови "заигравания" и сега изпитвам горчилка. Много лошо ще е, ако се окаже, че Коцев е бил замесен в контрабандата", добави той. 

"Не може протоколи от разпити да изтичат до медиите. Това е абсолютно недопустимо, защото така се манипулира общественото мнение. Все още не е доказано никаква вина и аз много внимателно ще следя това досъдебно производство. За съжаление това досъдебно производство вече постигна своето, а то е, че сега предизборната кампания ще премине под формата на кална борба, всички ще са се вторачили в кюлчета, пачки, пудели и никой няма да се интересува от програмите на партиите в секторите "правосъдие" и "сигурност". Не можем отсега да казваме, че настоящият вътрешен министър и МВР няма да се справят с организацията на изборите и купуването на гласове. Това също допринася за недоверието към институциите и политическата класа, а това недоверие в момента е много голямо", завърши проф. Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
521 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.04.17 | 22:03

5
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman
т.н.

2024.04.17 | 20:47

4
разградена къща

2024.04.17 | 20:38

3
ГЛАВЧЕВ ДА ПОДАВА ОСТАВКА

2024.04.17 | 19:10

2
Закон за носене на Политичерска отговорност : политик , журналист , социолог или адвокат които са ви излъгали ви дава пълно Право да ги целувате студени без да Носите наказателна отговрност !

2024.04.17 | 18:10

1
Нема такава скрита корупция вече!Хората ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ най-малкото,КОЙ им краде ПАРИТЕ и накъде ги разнася!

Добави коментар

Водещи новини