Ангел Найденов: ГЕРБ направи заявка за пряко участие в управлението

  • 16 април 2024 17:40

  • 1577
  • 4
Ангел Найденов: ГЕРБ направи заявка за пряко участие в управлението
© Кадър: Нова телевизия

Нека припомня, че в деня на обявяването на правителството, г-н Борисов имаше отново упреците към предложения за министър на външните работи. Не искам да коментирам аргументите за това. Не искам да спекулирам. Прави впечатление, че това е заявка за пряко участие на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в управлението, което дава основание на всички да смятат, че по този начин се оказва пряко политическо влияние не само върху министър-председателя, а и върху цялото правителство. Това заяви бившият военен министър Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

„С предложението Даниел Митов да оглави външно министерство се поема цялата политическа отговорност за външната политика“, подчерта той.

„В лицето на служебния министър на отбраната и предложението за нов министър на външните работи, имаме хора, които достатъчно добре познават територията, където ще развиват своята дейност. По-скоро можем да очакваме достатъчно професионален подход“, обясни Найденов.

Втора рокада: Главчев иска смяна на Кирил Вътев с Георги Тахов

„Военен отговор на Израел спрямо Иран. За първи път от територията на Иран са изстреляни ракети и дронове по територията на Израел, тоест включването на Иран с директен сблъсък. Някои виждат в тази въздушна атака това, че за Иран е било по-важно да демонстрират военен капацитет, отколкото да се нанесат щети по инфраструктурата на Израел. Можем да потърсим скрита заплаха към съседни страни за реална заплаха. Резултатът изигра лоша шега на Иран, защото не донесе нищо. Беше нападната страна, която е ядрена сила. Виждаме какви са опасенията на света от тази атака. Реакциите са призиви за сдържаност към Израел и опити за намаляване на напрежението и действия, водещи до директен сблъсък“, обясни бившият министър на отбраната.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1577 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ква ти заявка

2024.04.16 | 21:53

4
намърдаха се
Неможачи

2024.04.16 | 18:40

3
Ами видяхме неможачите какви ги изсраха за 3 години и съсипаха всичко като скакалци. Пък за червените скакалци просто не искам да говора.

2024.04.16 | 17:53

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman
АМИ

2024.04.16 | 17:49

1
ДРУГИТЕ НЕМОГАТ.БЪЛГАРИЯ.НЕ.Е УЧЕБНА.КОЛА

Добави коментар

Водещи новини