Министър Запрянов: Време е да започнем широка кампания за попълване на вакантните длъжности в армията

  • 16 април 2024 15:04

  • 1859
  • 3
©

Решението е знак за грижа към въоръжените сили. На второ място това е голямо задължение към военното и политическото ръководство, имайки този инструмент да започнем широка кампания за набиране и попълване на вакантните ни длъжности. Досега изтъквахме като причина недоброто заплащането. Планираме и други решения, които ще допълнят социалния пакет. Това заяви служебният министър на отбраната Атанас Запрянов Атанас Запрянов Атанас Запрянов е назначен за министър на отбраната в служебния кабинет с премиер Димитър след заседание на Комисията по отбрана, на което бе решено да се увеличат заплатите на военните.

Надявам се в зала да има същата единодушна подкрепа за въоръжените ни сили. Те го заслужават. Още повече сме в навечерието на празника на въоръжените ни сили. Това ще бъде добър морален стимул, хората в отбраната да разберат, че техният труд е значим, че отбраната и сигурността има значение и от тях се иска да си изпълняват войнския дълг, подчерта той.

Комисията по отбрана реши да се увеличат заплатите на военните с 30%

Министър Запрянов коментира и напрежението в Близкия изток след атаката на Иран срещу Израел. „Надяваме се да няма ескалация. Всичко зависи от действията на Израел“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1859 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
тошо бай

2024.04.16 | 23:38

3
Долни евролизачи!!! Вие не сте българи бре помияри мръсни!!!

2024.04.16 | 16:23

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman

2024.04.16 | 15:59

1
Кой ще дойде при теб да служи бе дядка.

Добави коментар

Водещи новини