Над 300 представителки на националното ръководство и областните структури на Жени ГЕРБ участваха в национална конференция

  • 14 април 2024 19:35

  • 787
  • 7
Над 300 представителки на националното ръководство и областните структури на Жени ГЕРБ участваха в национална конференция
© Фейсбук

Над 300 представителки на националното ръководство и областните структури на Жени ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в (ЖГЕРБ) участваха в двудневна национална конференция на ЖГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в София, съобщи Анжела Димчева, член на Управителния съвет на Жени ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – София. Събитието на тема „Европейският избор: избори, развитие и лидери“ се организира и с подкрепата на фондация „Конрад Аденауер“. 

В съвещанието се включиха и Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова – бивш вицепремиер и министър на външните работи, Росица Кирова – зам.-председател на НС, Норберт Бекман-Диркес – директор на фондация „Конрад Аденауер“ , Владислав Горанов – бивш министър на финансите, Алина Стефанова – зам.-председател на Младежи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в  и Димитър Ганев – политолог.

Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова разясни как функционира Европейският парламент и представи Манифеста на ЕНП – план за действие до 2030 г.  в 39 страници. Слоган на Манифеста е „Нашата Европа е сигурен и добър дом за хората“.

„Ние искаме една Европа, която подкрепя семействата и има равенство между половете и поколенията. Европа, която инвестира в наука и здравеопазване. Ние ще се борим за инвестиции в отбраната, за да се облегнем на дългосрочна политика за сигурност“ – по тези акценти в Манифеста на ЕНП говори Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

Зам.-председателят на парламента Росица Кирова изведе на фокус проблемите на Североизточна България и говори за женската солидарност. Тя изтъкна подкрепата, която ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в получава от Европейската народна партия и допълни, че в листите за кандидати за евродепутати трябва да има смели, достойни кандидати. „България не е София, затова ние сега трябва да обиколим всички райони и да говорим лично с всеки човек – дамите умеят да убеждават“, каза още Кирова. 

Стефан Димитров прие поста министър на външните работи от Мария Габриел

Събитието се водеше от Екатерина Йорданова – общински съветник в Столичната община и председател на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Тя обяви, че от структурата са организирали форуми на жените в 19 области. Предстоят още 9 форума, които ще приключат преди изборите. Призовавам общинските и областни ръководители да подредят балансирани листи, в които дамите да са достойно представени, каза още Йорданов. 

Тази сутрин основна тема на конференцията беше „Дигитално участие на жените“, а финал на двудневния форума постави Молебен на жените на България за мир, отслужен в храм „Света София“.

На 30 март Разград беше домакин на регионална академия на Жени ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Във форума, посветен на жените в политиката, участват дами от структурите на партията от областите Разград, Търговище, Шумен, Силистра и Добрич.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
787 7

Коментари 7

Добави коментар

2024.05.25 | 07:36

7
❤️ Г­­­о­р­е­­щ­­и­­­ ­­м­­­о­­­м­­­и­­­ч­­е­­­т­­­а­­­ ­в­­и­­ ­­­о­­­ч­­а­­­к­­в­­а­­­т ­­-­­­ X­­­1­­­8­­­.­­­F­­U­­­N
!!!

2024.04.14 | 21:45

5
"КРАСИВОТО ЛИЦЕ" на МАФИЯТА, ОБЯСНИЛО как функционира ЕС!!! И, ПАК НИЩО НЕ СПОМЕНАЛА, за "ИЗЧЕЗНАЛАТА" ПЪТНА КАРТА!!! А, ЗАЩО ли???? Защо и ТЯ, МЪЛЧИ????!!!

2024.04.14 | 21:48

6
А, къде са ЖЕНИТЕ ОПГ"герб":Фидосова, Менда, ПКП, Сачева, Теменужка,...............?................?!

2024.04.14 | 21:20

4
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
къде са

2024.04.14 | 19:51

2
простата кърджалийска, цецка-майката, искра, румито желева, свинетка павлова? толкова важни фигури, а никакви ги няма...

2024.04.14 | 20:26

3
В пенсия , тези са още само в началото на критическата
Купона

2024.04.14 | 19:45

1
на менопаузите

Добави коментар

Водещи новини