Ивайло Вълчев: Ден като днешния не вдига имиджа на парламента

  • 11 април 2024 11:41

  • 713
  • 0
Ивайло Вълчев: Ден като днешния не вдига имиджа на парламента
© Novini.bg

Ден като днешния не вдига имиджа на парламента. Това заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание депутатът от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ (ИТН) Ивайло Вълчев.

Думите му бяха продиктувани от краткия работен ден на народните представители, които трябваше да вмъкват допълнителни точки, за да има по какво да работят.

„Търсят се точки, които да допълнят дневния ред на парламента. Очевидно не се бърза с по-важните закони. Търси се някакъв подходящ момент, в който да бъдат вкарани, така че да намерят нужното мнозинство“, коментира Вълчев.

Парламентът прие да се създадат съсловни организации на лекарските асистенти

Другото, което трябва да се свърши, е да се запълни комисията за контрол на специалните разузнавателни средства. Тя беше разбутана, разтурена. Сега тезата е, че не съществува, което е абсолютно невярно, тъй като по силата на Правилника за дейността и работата на Народното събрание е записано, че това е постоянна комисия, добави още депутатът от ИТН.

„Този парламент има още какво да свърши, но не мога да си обясня кой задава дневния ред и защо се търсят такива хлъзгави точици, които да имитират някаква дейност, а всъщност да идваме и да си тръгваме, без да сме свършили нещо особено“, посочи в заключение Вълчев.

Последвайте канала на

Владимир Василев
713 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини