Румен Христов: Ярки политически лица в служебния кабинет няма да са добър вариант, нека се търсят експерти

  • 02 април 2024 18:59

  • 2008
  • 11
Румен Христов: Ярки политически лица в служебния кабинет няма да са добър вариант, нека се търсят експерти
© Кадър: БНТ

Даването на добавки на пенсионерите беше една традиция, която се наложи през последните години. Има очакване, както за коледни така и за великденски надбавки. Тази част от гражданите на населението го заслужава, това е един жест към тях и те го заслужават. Това заяви председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в предаването „Още от деня” по БНТ.

„Винаги се получава така, че хората, които са на ръба са недоволни. Така или иначе ние даваме тази помощ към хората с най-ниски доходи. Имаше и друго разпределяне на средства от бюджета. Можехме да бъдем по-стриктни по отношение на бюджета. Да не забравяме, че един  от критериите за приемането ни в еврозоната е бюджетният дефицит. Не се надпреварваме кой ще раздаде повече пари. Проблемът е, че тези пари обикновено не са разчетени в бюджета. Практиката да се вземат заеми не е добра, но за пенсионерите може да се направи изключение. Да се намерят резерви в бюджета, а неда се теглят заеми”, поясни той.

„Имаме своите различия и обтягане на отношенията, но тази държава трябва да работи. Г-н Асен Василев категорично няма да бъде финансов министър, тъй като ще участва в листите за следващ парламент. Ние имаме забележки към него, така че нямаше да има нашата подкрепа”, призна Христов.

Василев: Ние сме за увеличение на пенсиите трайно и завинаги, предизборното даване на добавки е изключително порочна практика

„Появата на ярки политически лица в служебния кабинет не е добър вариант. Надявам се, че служебният премиер ще търси експерти. СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на не е предлагал министър и няма да предложи. Тези, които отказаха да участват в кабинет на Мария Габриел нямат моралното право сега да искат да са служебни министри, каза Христов, посочвайки земеделският министър Кирил Вътев”, каза председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и съпредседател на ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в НС.

Според него няма да е лесно, но г-н Главчев ще се справи.

Виждам една кампания за прехвърляне на вина за това, че биха могли да бъдат подложени на съмнение изборните резултати към министрите на електронното управление и вътрешния министър. Машинният вот обаче се контролира от фирма „Сиела”, която следи и за честността на вота. Имам чувството, че се отвлича вниманието. По отношение на работата на вътрешния министър Калин Стоянов по Шенген, може би е добре да остане на този пост. Г-н Главчев няма да сбърка, ако го остави”, смята Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

„Изборите са нещо демократично, но това прекъсва работата на администрацията. Тя се страхува да предприема по-резки действия, а се спасява. Това не е добре”, каза той.

„Убеден съм, че ще имаме по-добър резултат на предстоящите избори. Ще има обвинения, но няма да оставим държавата в конституционна криза. Нещата се случиха – имаме излъчен министър-председател, нещата стъпка по стъпка вървят. В случая г-н Радев постъпва изключително коректно, спазвайки Конституцията. Ние сме готови за избори и ще ги спечелим”, завърши председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2008 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2024.04.03 | 04:59

11
Аха, а откъде ще ги вземат тия "експерти"?
ГЕОРГИ

2024.04.03 | 02:49

9
ГЛЕДАЙ СИ ЗАПЛАТАТА ТАРИКАТЕ !

2024.04.03 | 04:17

10
Този е като Ахмед Доган,показвасе само да си получи заплатата.Търтеи колкото щеш.

2024.04.02 | 23:13

8
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

2024.04.02 | 22:11

7
ПРОМЯНАТА - Предателството на Развиващият се Комунизъм в СИВ и Варшавския Договор започва от 1985г. от Украинеца БАНДЕРОВЕЦ Михаил Горбачов внедрен от Умиращият Запад Украински предател от УССР в СССР. През 1985г. по негов план е извършен Атентат на гара Буново в БГ от бъдещите ДПС, за да се предизвика разпад на Варшавският договор, който да започне от Втората след СССР по МОЩ във Варшавския Договор НРБ. Планът НЕ УСПЯВА и през 1989г. Предателя последовател на Бандера, Михаил Горбачов, който е бил Предател от дете на ГЕРМАНСКИТЕ НАЦИСТИ от ВСВ разпуска СИВ и ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, а 1991г. Разрушава и СССР, като целта му е да разруши и РОССИЯ, но е спрян от ЕЛЦИН вследствие на недоволството на Руския и Украинският народ от Предателството и Разрушаването на СССР от Горбачов, това е единствената заслуга на слабият ЕЛЦИН. Украински Бандеровци на Горбачов са замесени в Атентата на гара Буново от 1985г. и Възродителният процес в НРБ. По това време, както и сега нито Българите, нито Украинците НЕ СА ИСКАЛИ ДА се отделят и да тръгват срещу РОССИЯ, но имплантирани платени Предатели са Назначени да Управляват БГ и УССР. В БГ СДС губят изборите, но ги оспорват и не ги признават, извършват се втори манипулирани избори на които им е ОТЧЕТЕНА МАНИПУЛИРАНА ПОБЕДА. СЪЩАТА ситуация по това време е и в УССР, Украинският НАРОД НЕ ОДОБРЯВА отделяне на УССР от СССР, но УССР е отделена против Волята на Украинският Народ, чрез Манипулации. ТАКА ЗАПОЧНА ПРОМЯНАТА още от 1985г. и ПОСЛЕДВАЛИЯТ я 35г. ПРЕХОД ОТ КОМУНИЗЪМ В ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ - ФАШИЗЪМ. Полит. Икономическата Война след 2020г. на Яловите САЩ - СЕТА с Колониалния Ялов ЕС - Шенген ПРИКЛЮЧИ. ЕС - ШЕНГЕН е ТОТАЛНО ПОГУБЕН БЕЗ НАДЕЖДА за БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ. Западната ОИСР (САЩ СЕТА + ЕС ШЕНГЕН) е БЕЗ ШАНСОВЕ за РАЗВИТИЕ, следва РАЗРУХА и САМОУНИЩОЖЕНИЕ. БЪЛГАРИЯ СРОЧНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОРИЕНТИРА КЪМ БРИКС - РУСИЯ, КИТАЙ, ИНДИЯ, ИРАН, СЕВЕРНА КОРЕЯ, АРАБСКИЯ И АФРИКАНСКИЯТ СВЯТ. СРОЧНО, ОЗНАЧАВА ВЕДНАГА!

2024.04.02 | 22:05

6
Мухльо
????

2024.04.02 | 22:04

5
Румене,Руменееее,а в редовния кабинет НЕ ТРЯБВА ли да има ЕКСПЕРТИ ????
гошо

2024.04.02 | 20:04

1
Какво означава фразата " изсъхнал и безполезен солташак"?
дедо

2024.04.02 | 21:17

4
Христов
дедо

2024.04.02 | 21:16

3
Сигурен ли си в това което казваш
Мая

2024.04.02 | 20:26

2
absulutely agree

Добави коментар

Водещи новини